cig-ben is építik a bizalmat, 240-en 13K eladáson:) megyünk lejjebb, egyelőre 230-ig állok vételen:) rádiós hír: a JP Morgan az elmúlt 8 év legjobb negyedéves eredményét hozta
Barack, emlékszel, mi történt utoljára az 5000 áttörése után? mint a kő zuhant vissza 4800 alá ezt még egyszer nem fogom átélni , megfogadtam az is elég rettenetes, hogy a 4. blue chip így viselkedik már hónapok óta, 200 forint emelkedéstől már térdre rogytunk, mint a szalmabábot, úgy rángatják teljesen kezd úgy viselkedni, mint egy "kicsi", nem mint egy blue ezt a papírt valakik nagyon utálják és csapnak rajta, ahol tudnak ez a richter már nem a régi richter legalábbis az elmúlt hónapok tanulsága ez számomra
áááááá holnap reggel jönnek szétverni megint az a baj h a lépcső alját megint ki kell bontani, amit múltkor is úgy sikerült h a járólapnak is annyi nappali konyha előszobát nem lehet lezárni minden tiszta kosz lesz kéééééééész vagyok..........
úgy érted bringázol és én futok melletted? mondjuk rám férne egy kis futás , bár hétvégén eleget mozgok a kölykökkel, csak hétköznap vagyok főleg itthon
ma volt egy érdekes tapasztalatom cig-ben : bent álltam vételen 241.5-ön a nagy vevő 50K darab előtt, aztán lejött 445-ig, aztán kavarás volt, aztán valamiféle átkötés egy nagy tétellel , azt épp nem láttam, csak utólag, aztán nem kaptam ----- vételt nem hagyok bent másnapra, majd meglátom holnap, lehet-e valamit csinálni benne de ez is nagyon meglepő számomra, hogy ilyen gyorsan ennyire leadták annyira meglepő, mint az opus
leves