Nem nyilatkozom. Ez volt most az utolso nyilatkozasom rola. Eva belszine miatt kellett. Jot jatszunkba papirban belszinre, de mindig nekem jon be. Harmadikban is fogadni akart, de az mar gombocban is sok, nemhogy belszinbol :)
ja igen én is kaptam tegnap 305-ön egy keveset még nem adtam , az est viszont viszonylag tartja magát tegnap kaptam 113-on, és enefit 418-on nem sok kötésem van mostanság....
308-on tántorog az opus, és belekényszerítették a konzumosokat is, ha még egyáltalán vannak benne hihetetlen, mit művelnek a saját papírjukkal ezek a mészárszékesek
Csatlakozom az úrhoz!Nekem kimondottan tetszik a kereskedése a hölgynek,mert én hasonlóan szeretek ki-be ugrálni a trédekbe.Igazi DT betyárként csak további sok sikert szeretnék kívánni kedves Éva!
az "örök küzdő" vagyok, holnapra mit gondolok: 297-es opust talán el tudom adni, 307-est nem biztos veszek enefit, ha 420 alatt kapok app 415-öst talán el tudom adni, 422-es vételt nem gondolom est: 112.4-es vételt talán el tudom adni, 114.4-est nem biztos set: homály futur: homály richter: homály "báááááá" -kiáltott azazello margaritának, amikor az elkezdett a szerelemről beszélni
azon gondolkodom, hogy van ez a mondás" sell in may and go away" na most ez már évek óta nem igaz, nyáron vannak a legszebb felívelések papírokban, és szeptember-október már évek óta vacak november közepén szokott egy felívelés lenni, "előretolt mikulás", aztán januárig megint semmi de ez túl általánosítás, kivételek mindig vannak papírokban
futurt ma kaptam délelőtt 98-on, aztán délután nem voltam, záró előtt láttam, volt 90 is tehát letörte a 100-at, markánsan most ott várok, meddig adják le felsőbb vételeim eszem ágában nincs eladni minuszban enefit tudtam adni 447-en, meglepett, hogy 417-ig leadták, szerintem veszek holnap
futurt végig vetted? mennyit tartasz belőle? Én nem vettem egy db-ot sem, mondtam múltkor, hogy 80 felé tart, ma 90 volt, tehát az irányt jól lőttem be. Azért nem vettem 100on, se 100 felett. Ami van, azt tartom, már bőven minuszos. Enefit veszegettem, de most azt se veszek többet, 405 az alsó vételi megbízásom, holnap meglátjuk megkapom-e. Estet vettem kicsit még, 110en is állok.
igen, ez is egy megoldás. de talán hasznosabb lenne ha magának is elismerné, hogy bear piacon bizony nem működik a veszek mindent mint a gép, aztán majd kiülöm, ha esetleg tovább esik. csak a futur pakkján több milliós a nem realizált bukó. és a szomorú az, hogy amikor erre valaki rávilágít, az rosszindulat.... pedig csak a teljes képhez hozzátartozik, és ennyivel tartozna a kedvelői felé is.
leves