Tenyleg megerdemelted, szerintem is! Gratulalok az utobbi evek itteni munkajaert is! Jol csinaltad, es csinalod most is. Otp szepen megpattant, emelkedo haromszogbol szepen kitort fel. ATH alatt 50ponttal. Kis fosok meg feleznek, nem semmi. Bux hatiban vegre nekem is mozgott az index, penteken es ma is behuztam a nyerot.
hát.... lehetett volna így is, valójában egy nagyon jó vendégség volt, és boldog voltam, hogy azt mondták, éva, ezt megérdemelted , és küzdj még tovább szóval küzdök még tovább
kábé úgy képzeld el, hogy adva van egy 34 nmes nagy nappali , amerikai konyhával, alapvetően fekete bútorokkal, hófehér falakkal, és a színt a festmények, növények, lámpák, textilek, virágok, könyvek viszik bele nagyon sok virág, sok textil, sok festmény szóval ilyet képzelj el
szia igen, nagyon jó lett minden kaja, köszönet nektek:) a vendégeknek még nagyon tetszett az új lakásban az, hogy "szemirámisz függőkertjét" hoztam létre benne, ez nagyképűen hangzik, de valójában igaz, rengeteg növénnyel, gyönyörűekkel futtattam be a falakat , polcokat, és az erkélyt is tetszett nagyon nekik:)
már írtam, hogy azt gondolom, nem itt lesz a vége és nem innen lesz a csak lefelé, de most minden kicsi nehezen tér magához szerintem .... szűken lehet próbálkozni vétellel és adással
igen, érdemes volt richtert lefelé gyűjteni szorosabb vételekkel, ma tudtam adni egy szép adagot, vettem még opust 323-on és 321-en, adtam is , vettem még set-et 111.2-n és 110.2-n, nem adtam mindet, de abból is adtam, összesen ma 35 ezer nyereség lett, lehetett volna több is, ha nem állok vételre appeninnben túl alacsonyra, de hát így sikerült....
őrjöngenek fel az amcsik:) talán a richterre lesz valamilyen hatással esetleg egy-két kispapírra már nagyon szeretnék adni végre richterben, nemcsak kapni örökké
Türelmes vagyok. Ha úgy látom reménytelen én is kivágom. Még van egy esély, hogy értékes lehet. Ha az kútba esik be kell nyelni a békát. Egész olcsón megúsztad :D
holnap lesz, a lakás csili-vili, a pörköltet reggel főzöm frissen, délutánig kész lesz, ma megcsináltam az előételeket és a desszertet , szerintem jó lesz minden
indoklás, miért adtam el : 1. tegnap 542-ig zúgott le, nem voltam hajlandó alávenni 2. megfogadtam, ha 542-től emelkedik ez a .... izé, eladom 3. volt ez 380 is, ott is vettem, aztán 420-nál átváltottam konzumra , akkor, amikor a konzum még csak indulgatott 400-nál 2017-ben 4. nem várom meg, hogy ezt a félig üres csontváz-céget egy főmuki kívánságára letolják 400-ig , ahol fantáziát lát már benne szóval tegnap 36 ezer minuszban voltam vele, ma 18 ezer minuszban eladtam eléggé a mai nyereségem rovására ment, 32 ezer nyereség, 18 ezer veszteség mégsem bánom felőlem mehet oda, ahova tolják, befejeztem
na, lehet vigyorogni, csináltam egy minuszt önként és dalolva: annyira idegesített már a takarék, hogy odaadtam 572-n, 600 darab, 600-as vétel volt, 18 ezer minusz, nem baj, hello jenő, soha többet belőled:)
ma eddig appeninnt adtam 429-en /tegnapi 420-as vétel/ és wallis is kiment 103.5-ön /99-es vétel/, de aminek nagyon örülök, az a set set ma nagyon szépen ment az összes lenti vételem 108, 110.6, 111. 2 és 113 -as összesen 5K darab, mind el tudtam adni 114.6-tól 116-ig --- értelemszerűen ebben van ma a legtöbb nyereségem
egyébként ilyen váratlan zuhanásokban látszik meg, mik a legjobb papírok persze, hogy a 4ig lett a nyertes mára a tegnapi 750-ről már tegnap 800 lett zárásra, ma szépen ment tovább ----- már eladtam a 750-es vétel másik felét is, nincs már belőle, nem érdekem dícsérni, de tény, hogy tegnap és ma a legtöbbet 4ig-vel kerestem
set-et is figyeltem ma, nap végére már egészen jól kezdett felépülni, 110 fölött volt, erre durr, odavágott valaki 5K-t a 108-as vevőnek , nehogy épülni tudjon vissza
feel, a mai 105-ös jóslatod nem jött be mondjuk 104-re álltam először eladni wallisban, de folyamatosan kellett lehozni az eladást, végül 102-n sem ment ki a teljes eladásom benne, csak 1K darabot vittek el
milyen lóizére gondolok? arra, ami tegnap történt vagy nem láttad? minusz 10%-ban a 4ig, lerántották az opust, appeninnt, cig-et, takarékot, lerántották a futurt, set-et, est-et , hogy csak néhány példát mondjak
nem is fogom csúfolni, gúnynevezni az enefit , a 419-es vételemmel először 429-re álltam tegnap, ott nem vitték el, ma feljebb vittem 438-ra, ott elvitték de még messze nekem a teljes öröm benne
Enefi fordulós 400ról. 10%ot ment ma fel napon belül túladott indik mellett, és 200naposról pattanva, kitörve csökkenő ékből https://www.tradingview.com/x/yZtl2asN
leves