nekem tegnap is sikerült elég szép nyereséget összehozni a nap eleji set-ugrival és a wallis eladással, és a nap végi 750-es 4ig-eladással 800-on, de a portfolio-értékem inkább nem nézem, az pocsék lett ma: nehezen tápászkodnak a kicsik a tegnapi taslik után, eddig 4ig másik felét sikerült eladni és a 309-es opust
a stop használata szerintem azt jelenti, hogy zuhanásban önként adod át a papírjaid a hiénáknak arról soha senki nem fog meggyőzni, hogy ne önként vállaljak be minuszos eladást, hanem elszedjék tőlem ennyit a stop lossról
a 4ig hatalmasat zuhant ma, de szép lett nap végére a nyomorult takarékjenő egyre jobban idegesít a mai történések? elmentem kb 3 órára itthonról, mire visszaértem, horror de szinte minden kispapírban mi a lóizé volt ma? na, pár lóizéből vettem, de persze nem tudtam aljat eltalálni, ez valami fekete-nap-ként lesz bejegyezve a kispapírok történetébe legalábbis remélem, hogy nem lesz holnap további vérengzés
mármint opust? szerintem már kezd "műcirkusz" kialakulni benne, aki használ stopot, annak már nem ajánlom holnapra, hogy bent hagyja, legalábbis én ekkora zuhanás után semmiféle stopot nem hagynék bent, de ez a stoposoknak üzenet, magam részéről sosem használok, csak veszek papírt, ha botrányosan zuhan
Már számtalanszor megfogadtam magamnak nem veszek bele, mégsem tudtam ellenállni 338 -305 ig veszegettem. Legalább így javítottam átlagom 352 re, ez talán még nem vészes. Na majd ha tovább esik ott már lesz miért aggódni!!
apocca, iszonyú sportos pasi vagy:) én örülök, ha mostanában nem bicsaklik ki a bokám, ha 5 centisnél magasabb sarkú cipőt veszek fel:) de egy sup -szandált nem tudtam kihagyni megvételre a nyár végén, 7 centi magas a sarka, na de maga a szandál !!! csodás bőr, szürke-bordó- fekete, félelmetesen gyönyörű, szerintem felteszem a polcomra jövő nyárig dísznek:)
ugyan nem kereskedek velük, de annyi, hogy ma ML (köre) csinált végsősoron egy kis portfólió átrendezést (no meg lehet kellett egy kis apró mrd is valahova:):)
gondoljuk végig tegnap 355-ön zárt az opus olvastam, szörnyűlködtek ehhez képest ma 50 forintot esett a mélypontjáig ami még nem volt a történetében , ekkora indokolatlan esés szóval lehet gondolkodni ma 309-en vettem, ott már nem bírtam megállni a vételt ha ez lemegy holnap 300 alá, megeszem a kalapom pffff, nem lesz finom
Opi húzott minden kis papír magával a mélybe, más magyarázatom nincs a kollektív esésre. Ez a hét ilyen nyomorult lesz ,jövőhéten szerintem észhez tér a piac!! Vagy nem 😀
Szívesen! Legalább abból lakjunk jól amit megfőzünk magunknak, mert ez a nyomorult tőzsde koplalásra kényszeríti ha nem is hasunkat a számlákat annál inkább!! Mai nap ékes bizonyíték volt rá😉
a pácolást csak azért gondoltam, mert az olaj segít a hús puhításában, ha abban áll egy-két napig , és a fűszerek is elég jól beívódnak a húsba 2 nap alatt
ezért nem látlak, mert tkom-ba sosem nézek bele:) köszi a jókívánságokat, na tényleg, ricsin kívül csak egzotikum van:) hogy is hívták azt a sportot, amiről pár éve írtál? sep? sup? söp? valami 3 betűs, és deszkán kell a vizen siklani
olyan jó, hogy kapasvan, HoStrucc, feel, apocca, Splash , jöttetek segíteni, ja, még Hathor-kukta is, nagyon tetszik, hogy jó emberek beírnak egy pörkölt miatt, tessék, papírokban mást választunk és gondolunk, de kajában együtt tudunk főzni ez is valami itt a tőzsde chaten:) sőt ..... sok jó embert mutat
leves