:)) de miért? és wallis miért nem? ennyire megutálták a büfik a wallist? mondjuk meg is értem hihetetlen, hogy nem tud még 110 fölött sem megkapaszkodni
elvileg, ha funda alapon nézünk papírokat, akkor wallisnak kéne 130-on lennie --- minimum --- és est-nek valahol 90 körül botorkálnia ---- de ez csak az én véleményem
Enefi genyo papír, de kis tételekkel jól trédelhető, van benne vola. 2017 tavasszal a Csepel volt ilyen, csak az jobban hozott. 450-500 között mozgott, volt 40/50 pontos spread benbe. Beálltam a 450es vevő elé, ha megkaptam, beálltam legjobb eladónak. :))
kedves Zsimo te jobban belőheted a koromat, mint én a tiéd, de én nem Zsimogyerekezlek le vagy nem Zsimopapázlak le megkérlek, a nickem alapján szólíts, mama én csak a saját családomban vagyok köszi
azt is megsúgom, miért nem jó a példád mert az ilyen helyzetekben lehet nem valódi eladást elérni, ilyen papíroknál van, hogy 20 darabbal belekötnek, de eladni nem tudsz benne
sosem felejtem el az "extrém" diákjaimat egy példa: egy amerikai pasi, Preston és a felesége, Tiffany annyit kértek, hogy 3 hónap alatt vigyem végig nekik a magyar nyelv grammatikáját , de úgy, hogy ők csak hallgatják, ha van kérdésük kérdeznek, de semmit nem akarnak konkrétan megtanulni, én csak mondjam és magyarázzam angolul, és ennyi, ezért nagyon sokat fizetnek na mondom, ilyen sem volt még, sok pénzért próba 3 hónapig jártak hozzám, minden reggel hozták a kis párolt brokkolijukat, a pasi feltette a lábát az asztalra, én magyaráztam, néha kérdezett / angolul persze/ én meg magyaráztam / angolul/ a csattanó: a harmadik hónap végén derült ki, hogy ez a pár valami 170-es IQ- val rendelkezik és hobbijuk, hogy így tanulnak a világban nyelveket:) tökéletesen átlátták a magyar nyelv logikáját a végén, azt mondták, fantasztikus és különleges nyelv , eddig a "nyelvbolyongásaik" során a magyar tetszett nekik a legjobban:)
Ahol nagy különbség van két oldal között! Pl: Enefi vétel 400 nál 500 db és a másik oldalon 417nél állt 300 db. Hirtelen ahogy bekötött az 500 már állt is 413 ra . És megvették! Napon belül cikra 3% kötési díj 0,2% mellett.
hihetetlen, hogy már fundás papírokban és jó jelentésre is megy az őrjöngő eladás ... ma hallgattam egy elemzőt, ő azt mondta, valamiféle ---inkább mesterségesen csinált --- válság biztos lesz, de szerinte "elsimuló" lesz és nem lát olyan nagy problémákat, mint a hitelválság idején
egyszer szó volt róla, hogy írjak egy könyvet a magyar nyelv tanításáról, de mondtam, ez lehetetlen mert minden diák más és nekem tanárként pszihikailag és átadandó tudásban is hozzá kell alkalmazkodnom akkor vagyok sikeres a tanításban, ha minden diákhoz megtalálom az egyedi programot, amit végigcsinálunk én egész életemben így raktam össze a tanítandó programokat a privátoknak / kivéve a nyelvsulis tanítást/
egyszer volt nálam egy tőzsdetalálkozó, és egy srác megkérte, hadd nézze a gyakorlatban, mit csinálok reggel 9-től délig volt nálam, de olyan feszélyezett voltam, hogy bizonyítsak, hogy először beszorultam egy papírba, és amíg itt volt, csak 26 ezret tudtam keresni egy dolgot tanítottam meg neki, hogy mi az az "olló", amit én annak hívok, olyankor lehet a legtöbbet benyerni percek alatt
nagyon kedves vagy és most adtál egy remek ötletet is: betanítom a lányomat ugyanis ehhez a fajta kereskedéshez nagyfokú ellazulás kell, és mellette ez menne jáááá, meg is beszélem vele holnap:)
Dícséretes a nyíltságod,de Te írtad egyszer ,hogy az SI faktor úgy érzed erősen jelen van a fórumban is,ami igaz is." nem hergelem a népeket, nem azért írom be az eredményeimet, hanem hogy bizonyítsam, mindenféle elemzési tudás nélkül is lehet keresni a tőzsdén".Nem kell szerénynek lenni,a Te tudásod a pillanatnyi helyzet felismerésben és a vak ló bátorságában rejlik aminek következtében remekül eltartod kis családodat az itt megkeresett sűrű fillérekkel.Azon el kellene gondolkodni,hogy a családtagokból kinek van affinitása hasonló módon kereskedni,mert azt támogatni,tanítani,bevonni kellene az üzletelésbe,mert örökké ezt nem lehet ilyen pörgésbe csinálni az EGÉSZSÉG károsodása nélkül.Ha a forrás elapad egyszercsak,a tőke nagyon gyorsa el tud olvadni. A hiteles kocsi teljesen oké,mert a hitelkamat többsztörösét keresed meg! Kivételes egyéniség vagy,de fórumtársaknak nem kell bizonyítani sikerességedet,tudjuk.Ha amerikába lennél,már saját iskolád,egyetemed lenne,ahol a módszeredet horror pénzen tanítanád,mert biztos lenne rá vevő,Talán még kis hazánkban is. HS!!!!
néha "behisztizek", hogy milliókat keresek és alig tudok félretenni, de úgy fogom fel, mint egy irodai munkát reggel 9-től délután 5-ig, csak a két előnye az, hogy 1. akkor állok fel innen, amikor akarok 2. végül is a tanítás után ez fekszik nekem a legjobb "munkának", sokszor élvezem
a családdal minden rendben van, nem dől a lé, csak a szükséges dolgok, a lányom már 4 órás munkát talált, nagyon kevés lesz a pénz , tehát maradok én tisztelettel a "gatyás nő":)
aztán ma eladások: 2019.10.31 09:00:39AutoWallis Eladás 2000 db 109.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5709362 2019.10.31 09:32:06AutoWallis Eladás 2000 db 110 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5709807 és most jön, ami a megérzésem volt, hogy kapok ma 103.5-ön 2019.10.31 16:56:15AutoWallis Vétel 3000 db 103.5 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5711474 szóval ennyi a wallis száguldás megmagyarázhatatlan
Már régen felmerült bennem két kérdés, ne vedd sértésnek: A gyerekek főleg a nagyobb unokád mit érzékel ebből, mert szerintem nem jó minta ez egy gyereknek h kvázi "dől a lé", ezt hogyan kezed, vagy h fogod kezelni? Lányodnak mi a szakmája h azt írod h Te tartod el őket?
szóval időrendben , ez a tegnapi utolsó eladáson wallisban : 2019.10.30 12:12:42AutoWallis Eladás 4000 db 112 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5654163 ezek után kaptam 106-on és 107-en ---- tegnap 2019.10.30 14:29:21AutoWallis Vétel 2000 db 107 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5708700 2019.10.30 16:17:05AutoWallis Vétel 2000 db 106 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5708703
nem hergelem a népeket, nem azért írom be az eredményeimet, hanem hogy bizonyítsam, mindenféle elemzési tudás nélkül is lehet keresni a tőzsdén ehhez nekem kell a könyv, a nélkül semmit nem tudok csinálni, kell, hogy olvassak a fórumokban, kell, hogy levonjak következtetéseket, és főleg kell, hogy cselekedjek minden nap nem csinálok titkot belőle, megélhetési tőzsdés vagyok, utoljára tavaly / 2018/ augusztusában tanítottam egy kanadai srácot 3 hét intenzívben, azóta nincs diákom de: most nem is kell, mert a családot én tartom el abból, amit keresek két külön lakás, egy kocsi /hiteles még mindig/ 2 felnőtt, két gyerek és most sokkal többet tudok a tőzsdén keresni, mint tanítással nem szoktam hazudni, van olyan nap, hogy 20-30 kötéssel jön össze 40-50-60 ezer forint, és van, hogy kevesebb kötéssel sokkal több és persze vannak napok, amikor nagyon nem sikerül semmi végül is be tudnám másolni ide a randomból minden napi kötésem, hiszen ez az én topikom, megtehetem, csak elég nehéz másolni onnan, sokszor széttörik a másolás. de majd nemsokára be fogok másolni valamit, mert ..... majd írom miért ... szóval hidd el, büszke vagyok erre a "tehetségemre"
nézd, én sem vagyok tökéletes. de te is elfogadtál pár dolgot, amit javasoltunk többen. pl ez a saját fórum. volt idő, amikor tényleg azt hittem, csak hergeled a népet a nap végén beírt kötéseiddel, mert ugye nap végén már mindenki tudja, mit kellett volna venni/eladni. van érzéked a napizáshoz, tőkéd is van, tehát adott a lehetőség a pénz keresésre. mondjuk a múltkor beírt két hónap alatt 6 misit egy kicsit még szürreálisnak érzem, de ha valóban ennyi volt, akkor gratula. amúgy mindnekinek az SZJA bevallás 172. sora mutatja meg az igazságot, minden más mellékes :)
Enefiben pozitiv a hir. Nem ellentmondasos. Masfel honap alatt masodik pozitiv dontes romanoktol Enefi fele. Elozo 1honapja jott kb 28millio euroval, most 7millio lejt nem kell megfizetnie a tarsasagnak. Es meg vannak perek amiben varhato pozitiv dontes. De piac dont!
holnapra sok kérdőjel maradt wallis? visszaesett ---- még van remény app: elég szépen ment ma cig: nem ment 190 fölé, ahogy vártam, pedig az esély meglett volna, alig volt eladó est: 126 fölött zárt, szép, bár nem értem a 130-as "mizériát" benne set: nagy akadályozó jelent meg benne futur: rengeteg eladó enefi: ma szépen zárt, ellentmondásos a megítélése, nem tudom fel, fel, vitézek a csatára.....
örülök, hogy tudtunk kicsit "beszélgetni" még úgy is, hogy tudom, nem vagyok népszerű nálad vannak olyan emberek, akik képtelenek bármiféle elfogadásra is ezek számomra a "sárga emberek" a szín sokat elárul róluk , lehet társítani hozzá tulajdonságot
örülök, hogy tudtunk kicsit "beszélgetni" még úgy is, hogy tudom, nem vagyok népszerű nálad vannak olyan emberek, akik képtelenek bármiféle elfogadásra is ezek számomra a "sárga emberek" a szín sokat elárul róluk , lehet társítani hozzá tulajdonságot
aztán gondolkodtam, valószínű azért nem kényszerzártak, mert első próbálkozásom volt és kedvet csináljanak de akkor elgondolkodtam azon is, hogy előző nap hívtak, el kéne adni a synergont, mert 570-en vettem és aznap 900 volt de nem adtam körülbelül 5 nap múlva adtam 1200-on az sajátpénzes volt, nem tőkeáttételes és akkor gondoltam, soha többet nem akarok nyomást érezni magamon, mit adok és mennyin
sosem vennék tőkeáttételre papírt egyetlen egyszer csináltam, abból jól jöttem ki, de soha többet a bankomnál akkor felhívtak, hogy használhatok négyszeres pénzt ha valamit venni akarok na jó, akkor fotex volt , amit gondoltam, kipróbálok igen, de nem akart indulni a fotex, illetve indult, de nem eléggé hívtak a banktól, hogy aznap le kéne zárni modtam jó, még gondolkodom, majd telefonálok és nem zártam le, hanem másnap, amikor megindult nem kényszerzártak, másnap eladtam nagy nyerőben és megfogadtam, na ilyet soha többé nem csinálok
igen, első pletykák egy londoni brókerház ausztrál fund managerét okolták, aztán jóval később derült ki, hogy az öreg Soros volt a hunyó. sokan mentek akkor csődbe, sajnos akkor még nagy divat volt bef hitelre venni papírokat, kvázi tőkeáttétellel lehetett még gyorsabban rohanni a falnak. na, de már rég volt, reméljük ekkora pánik már nem lesz többet a BÉT-en :)
de, beragadtam 2000-től lefelé, de nem volt hosszú idő, mire kijöttem 3600-nál terjedt el a soros-shortolás híre, arra figyeltem, és csak azután vettem, hogy onnan bezuhant az gyors zuhanás volt ahogy emlékszem, talán 2-3 hónapig volt 2000 alatt, aztán megindult komolyan felfelé de az nekem nem volt hosszú idő, mondom, nem nagyon figyeltem akkoriban a tőzsdére igen, pörögni csak az online tőzsdében tudok mert könyvet nézek és úgy helyezkedem
szóval már akkor se ragadtál be? ;) pedig ott boldog boldogtalan sz.póágra került, én is azt hittem 4ezer körül (kb 50%os zuhé után), hogy na ennél már sokkal lejjebb nem mehet. hát ment :) vártam vele több, mint egy évet, amíg kiolvadtam. de ugye itt jön be az, hogy nem a konyhapénzzel tőzsdézünk, hanem olyannal, amit ha úgy hozza a sors, 2-3-4 évig is mellőzni tudsz. az biztos, hogy azóta az online felületek előretörése sokkal nagyobb önállóságot ad. enélkül te sem tudnál ennyit pörögni, ebben egyetértek.
Olvasd már el a közleményt, amiről te beszélsz az az Enefivel szembeni követelés. Román pénzügy követeli az Enefin az összeget. Most a román pénzügy által elrendelt végrehajtáson ment a jogvita.
Hogy mi a helyzet Enefiben? Pert nyert az Enefi Marosvásárhelyen. 7millió lej nyerő. Eladó meg nincs, mert kiszívták őket. A chart fordult, mehet fel. Ma megvolt az FT nap
végig moziztam az est-et, amikor megindult, az volt a furcsa, hogy 127-es 200K-t seperc alatt megvették, a 129 után pedig 91K állt 130-on, ott abbahagyták
ígértem, hogy írok a 2008-ról szóval akkor nem volt központi téma a tőzsde az életemben, sokat tanítottam, de volt pénzem a tőzsdén, csak nem online kereskedtem az otp-t 2000-től lefelé kezdtem komolyan venni, 1100-valameddig, és aztán persze vártam, de úgy emlékszem, 3 hónap múlva már 3500-on kezdtem adni voltak kispapírjaim is, azok is ide-oda vágódtak, de azokkal is tudtam keresni nekem a tőzsde azóta lett egy "más világ", amióta online tudok kereskedni , előtte például egy módosítás 1000 forint volt a banknál, de amióta a randomon nyomom, a módosítás nem okoz problémát, nagyon sokszor módosítok napközben, tehát ez fontos feltétel a sikeres működésemhez
láttam, a záró nagyon szép lett hát a mai nap : nem volt kiemelkedő, de szép nyereség lett nap végére aminek legjobban örülök, hogy tegnapról mára a portfolio-értékem félmilliót emelkedett, szinte minden kicsim felfelé indult est-ben azt gondoltam, ma átviszi a 130-at, de megint nem mi van ott 130-nál? neked is sikerült a mai kereskedés?
leves