szóval messze nem én álltam ott 104-nél eladáson és messze nem minden második helyre álltam be eladni maradt még így 104-ről és 105-ről papírom, tegnapi vételek:)
108-ig álltam eladáson, fölötte csak 109.8-on de a szerencsém az volt, hogy nem tömörültem 104esek közé eladni, felhátráltam 105.6-ra legalsó eladónak, aztán a tegnapi betett eladási orderek pattogtak ki 107-108-közt, ott 10K :)
MetalHeart hétfő, 22:17Előzmény: #3063 MetalHeartAUTOWALL: Lehet még itt szórakozni az alsó élen(106-118/120), de a tapadást látva megvan a valószínűsége, hogy roppanni fog a támasz és 2-4%-os eséssel kijelölik a hosszútávú befektetők újabb csoportját is a down trendcsatiban... a bolialj már nyitásra hajlik és az eladási jelzésen még bőven van tér..." Na ezért szép s TA, mindenki azt lát benne amit szeretne. :) Valamelyik bejön :)
(Azon gondolkozz már el, hogy van -e bármiféle motivációm is nagyot mondani? . Pénzét nem akarom kezelni senkinek. Felbeszélni papírt nem szoktam. (Néha lelkesedni azért igen.) Rinyálni esésen nem szoktam. . Pedig már gondolkodtam, hogy leírom JL négy olyan szabályát ami a kicsiknek is jó :) . Neked csak azért válaszoltam, mert sokszor naivak a beírásaid szerintem.)
egyensúlyozok a 20 milla szabad pénzzel ma vettem, adtam is többet vettem, mint adtam de még boldogulok, főleg, hogy már mindenki olyan pesszimista, hogy innen fog jönni egy nagy felrobbanás, erre fogadok
leves