hmmmm set 80 90 körül van, hogy lement egyszer 450-ig tényleg elképesztő, hogy milyen aljakat kell találgatni kicsikben, miközben az amcsik folyamatosan felfelé teljesítenek lesz majd kicsik felfelé is, ebben biztos vagyok, csak ki kell várni és nem szabad abbahagyni a vételeket lefelé
hát, ha azt mondod, 350-ig eshet, akkor addig veszem végül is az nem is olyan sok a 454-hez képest , ahol a legmagasabb vételem van és set-ről gondolsz valamit? 100-hoz nagyon akarják közelíteni
Kedves Éva mama, azért adtam el mert sok volt a negatív előjel! Folyamtosan esett gyengült + Opusnál még maradt amit szórhat. Cig szerű zuhanás csak nem lesz benne!
Zsimo, miért adtad el az appeninnt? úgy érzed, cig-szerű zuhanás lesz benne vagy miért? én eddig az appeninnt vettem lefelé, legmagasabb vételem 454 benne szerinted esni fog tovább?
őszintén szólva a pénteki 118 ezres nyereségemmel és a mai 41 700-assal már két nap alatt egy elég tekintélyes nyugdíjas-ellátásba verekedtem magam bár én nem így számolok, hanem havi nyereségben az is tény, hogy a kockázati vételek szép nyereséget hoznak naponta de meg lehet szokni az állandó napi részvételt és nyerőket hol ebben, hol abban, a diverzifikáció örömeit lehet élvezni
USA az állítás miatt 14:30-kor nyit, nagyot néztem, hogy nem mutatott premarketet egy USA papírom sem, gondoltam biztos mert hétfő van-:)XDDDDDDDDDDDDD
Ma a kis nyereségért is nagyon kellett dolgozni.MI itt dolgozunk,de sokan vannak akik különböző okok miatt még ha akarnának sem tudnának itt eme szent helyen dolgozni.„532 803 fő részesül havonta 50 ezer és 99 999 forint közötti öregségi nyugdíjellátásban, 809 879-an kapnak 100 ezer és 149 999 forint közötti, 373 958-an pedig 150 ezer és 199 999 forint közötti összeget. Jól látható, hogy a nyugdíjas társadalom hatalmas többségének, 87%-ának a nyugdíja 50 ezer és 200 ezer forint közötti sávba esik” – mondta Farkas András.További komment mellőzve.
ha a tőzsde egyszerű dolog lenne, mindenki nyomná:) ma épp az appeninn és a set miatt zuhant be egy jócskát a portfolio-értékem, csak a változatosság kedvéért, hogy legyen min bosszankodnom:) most set lesz az ügyeletes zuhanóbajnok? :) egy óhaj-sóhaj: takarodjon már föl minden kispapír, rossz nézni ezeket :!!!:)
ja és mivel maga állitgatja az orát mert ugye szereti ezt magának van óraátállitási fobiája szerintem engedje el.ezt a haszontalan oraátállitgatást ez már nem 21. századi elavult ,kitalált emberi gondolkodásbeli csökevényt,lapos a föld ugye?
7K cig-et vettem ma 188-és 185 közt, ebből 4K-t már adtam 190-192-194-en, ami leginkább meglepett, az ez : 2019.10.28 15:20:31ESTMEDIA Eladás 3070 db 123.8 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5667618 ez a 3070 darab 114.4-ről volt:) set-et kaptam 106.2-n. 105.4-en és 103.4-en
Dícséretes!Friss tiszta tüdővel,az agy is gyorsabban dolgozik,a holnapi napon elkel a tiszta fej.Sajna én unoka nélkül túrázta m egyet a Lőverekbenn 4 óra-600 m szint.jól alszok azt hiszem.Holnap meg kaszára-kapára mint Dózsa népe,arassuk le ami nekünk jár!!!!Gratulálok a pénteki műsorhoz,a bővítés nekem is sikerült. HS!!!
nem a himaláján:) a nehézségi fokból lehet gondolni, hogy a közel 5 éves unokám felülről kiabált, hogy na édes ......... /ez itt a becenevem/ már rég fent táncolok, gyere már mehe-gyehek ---- nyögtem de mentem:) költözés előtt ránéztem erre a túracipőre, ez már soha többet nem kell de aztán besúvasztottam egy zsákba kellett mégis:)
nem szemrehányás akart lenni, amit írtam csak "bezavartál" nekem, mert kevés ember van, akinek odafigyelek a meglátásaira, az egyik te vagy, mert higgadt vagy, nyugodt, és szerintem sikeres kereskedő vagy persze, úgyis a makacs fejem döntött, és az a megérzésem, hogy túl nagy volt a zuhanás nagyon rövid idő alatt valahol írták, hogy megint szerencsém volt hát igen én vezényeltem oda cig-be a 10-20-30K-s vevőket, hogy támogassák a szerencsémet 202-ig:) ők csak "szerencsevégrehajtók" voltak, ők nem gondolták, hogy érdemtelenül zuhan és ezért belevesznek ők is:)
Éva, te Futurral most nem foglalkozol? Jött hír, h bejegyezték a tőkeemelést. Gondolom a kisbüfik szórják majd, mint a fene, lenyomják 80ig??? Az a nagy beragadásom most sajna, de így csak még nagyobb lesz. :(
Szerintem nem baj, ha bizonyos dolgokat másképp láttunk. Azt hiszem jól tettem, hogy elmondtam és te pedig jól tetted, hogy magadra hallgattál. Nem is nagyon szoktam senkinek semmit tanácsolni épp ezért. Egyébként valóban nem bízom benne, ezért nem vettem.
Barack, te nem hiszel ebben a papírban én hittem, vettem ma is, és nagyon nagy nyerőm lett tehát jól csináltam a mai napot hogy mi lesz az 5K- m 203-assal, az még homály de tegnap nem jól tetted, hogy óvtál sok nyerőtől estem volna el, ha rád hallgatok puszi
Azért az nem csak hablaty. A történet még messze nem ért véget és a kimenetel is kétséges. Óvatosan a nagy derűvel, nehogy a nyerő miatti pozitív érzelmek rossz irányba vigyenek.
tegnap mit összehablatyoltak, olvastad? :) csőd, lóizé, minden volt:) na, most szerintem nehezebb lesz 200 fölé felmászni, de biztos vagyok, hogy sikerülni fog addig lehet próbálkozni 190-es vétellel:)
de egyébként hihetetlen, hogy mit képzelnek egyesek, hova esik egy fundás alapon eléggé megtámogatott papír ami már zuhant botrányosat és még rákárognak:)
például tegnap olvastam valahol egy "tőzsdenagyasszonytól", hogy majd 136-on vesz:) hát..... kicsit mellélőtt a nagyasszony :) mondjuk nem is értem, miért gondolta, hogy majd mindenki elad a kedvéért ATL-en :)
elvileg mehet tovább fel a cig, miután szerintem "eljátszották" az 50 kisbüfi 203-at gyakorlatilag majd a hétfői könyv segít kimi, legyőzöm a törököket egyedül:) de nem de igen de nem :)
ügyes vagy, ha még tartod, én kifuttattam a mai vételeim, 203-ról van még bőven , az is elég:) de, szerintem "tökösség" kellett a mai reggeli vételekhez, szóval tökös vagy Sanci:)
Nem tökösség kellet !!!ha nem szvsz elmúlt időben olyan sokat eset hogy kínálta magát a rv hogy vegyen az ember 172,6-ér !!pulsz még este be raktam a vételi meg bízást.de őszintén nem gondoltam volna hogy ott is kapok de kaptam😁és még tartom 😁
leves