Ugyan mi lenne ,holnap is végig alsó limites nap. Ekkora blamát, hogy nigériai busmanokkal üzletelni egy ilyen komoly cégnek!!?? Opi lemondott róla ,nem nyújt segítő kezet. Talán 100 -120 forintnál játszós pénzzel, tökös gyerekeknek érdemes egy felkörre elkapni!? De lehet még ott sem. Nehéz kenyér mostanában kis -közepes papírokkal kereskedni ,bezzeg a legnagyobb blue (OTP) napi csúcsokra tör.
300.00 eladó tétel, 60 millió ft. Kaptár még be sem állt a 3 millió darabjával, vagy Móricz a saját 5 millió darabjával. Ha ő nem adja, akkor vélhetően ez egy átmeneti probléma amire gőzerővel készül a megoldás. Kiszervezés, leválasztás, netán végső esetben állami segítség, bármi. Egy szerintem nem lesz, csőd/felszámolás. Lesz még 1 kis pánik, hullámzás, leszúrás, felső limites nap, alsó limites nap, ügyesen lehet majd keresni, csak idegekkel bírni kell.
ezt mondtam épp, ezzel kezdtem a mai nap értékelését 50 kisbüfi akar eladni ATL közelében ? nem lehet, hogy nem 50 kisbüfi műve a mai 203? csak kérdezem, mert én is kisbüfi-módon gondolkodom, én biztos, hogy ekkora zuhanást vételre használok
Persze nem féltem én, régóta figyelem munkásságát és bár nagyjából egyszerre vágtunk bele tőzsdébe(úgy1998) és különböző a stratégiánk ,de gratulálok neki, jól nyomja 😉 Én mindenesetre kívárok cig vétellel bőven 150 alá, aztán vagy jól kalkuláltam, vagy nem.
felelőtlen dolog lenne "sz@rni" egy újabb kormány-papírra lassan nem a cig-ről fog szólni a történet, hanem az összes érintettről, amibe beletenyereltek ja, ha ez a cél, akkor értem
Nehéz elképzelni , hogy veletlen műve volt ez?! Ill a mai kemeny 7h 50 percen at tartó limit is bar lehet h holnap reggel is igy kezd aztan lehet benne pattanás?! V akar plusz v akar mi sajna nem latok a jövőben! Azt gondolom ha az OTP igy vágtat hogy a kis es kozep szektor instrumentumait is maga mögé rántja az emelkedőn!
Vehetsz alsó limiten amennyi jól esik, Éva! :( Hát a tegnapi 1000 dbot is kár volt megvennem, ma újabb ezerrel beálltam alsó limbóra venni, de visszavontam, több mint 300k eladó áll megint. Te veszel ma is?
Na, jól elbaltáztam, hogy vitettem a vételemet nyitóban. :( Na, mindegy, nem lett volna nagy darabszám. Futruka jobban is izgat. Azzal hogy állsz Éva, veszed még? Alig van rajta forgalom.
off: Tegnap a postáról jövet- ahol éppen egy csomagot adtam fel egy kedves licitálónak, Leventéről nem tudom halottatok-e már, SMA-s beteg kisfiú? Neki is a 700 Milliós gyógyszerre gyűjtünk egy licitálós csoportban a face-n, most kb 230 milliónál járunk, október végéig gyűjtünk, azért eddig mert decemberben eléri a 2 éves kort , előtte pedig vizsgálatok várnának rá- eszembe jutott, hogy ide miért ne rakhatnám ki a posztot, elérhetőséget. .................ha van lehetőséged adakozni, csatlakozni egy egy eseményhez kávézni, sütizni akkor nézz körül az alábbi oldalakon. köszi:)) face oldal: https://www.facebook.com/LeventeSMA2/ Levi licitoldal: https://www.facebook.com/groups/2390630724483030/ Licitoldal ahol szintén most neki gyűjtenek: https://www.facebook.com/groups/643332389525688/
kicsit én is elbaltáztam a 180-as vételek adásait, 193 fölé tettem őket, egészen 200-ig, hátha ... most lejjebb adom őket, de megtartok szerintem valamennyit, hátha áthúz a 200-on, ha nem is ma ....
2019.10.25 13:31:03CIGPANNONIA Vétel 162 db 188.4 Ft áron teljesültszerződésszám:2019.10.25 13:51:46CIGPANNONIA Vétel 838 db 188.4 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5700185, 2019.10.25 14:56:12CIGPANNONIA Eladás 904 db 202 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5700629, 0.25 14:56:51CIGPANNONIA Eladás 96 db 202 Ft áron teljesült (szerződésszám: 5700629, i ez az ebéd alatti horgászás, 188.4-en kaptam és 202-n adtam
Éva ritka ugyes vafy grat te az egri várat is a batorsagoddal anno egyedul megtudtad volna vedeni! Enefi rokafi regi kedvencedhez mit szólsz? Csapdazod mar a rokafid?
jééé, a matematika világában is van aranymetszés? mert hogy a festészetben, építészetben, zenében van, azt tudtam most láttam egy reklámot --- matematika világa sorozat, első kötet: az aranymetszés
mellesleg reggel 175-re álltam vétellel, mert volt bent egy hatalmas eladó 172.6-on, és aztán csak 173-on a következő, és azt gondoltam, trükkös lesz, kiveszik a nagy eladást 172.6-ról, és marad csak a 173-as de kaptam 172.6-on , és aztán nagyon figyeltem, és 180-nál még rávettem, és egyszerűen csodálatos lett:) mindig is az volt a véleményem, hogy nagy zuhanásnál venni kell a papírt, főleg, ha funda is van mögötte a tegnapi csőd-cirkuszoló --károgók remélem, tanulságot vontak le a mai napból:)
leves