az a nyomorult twd még mindig a számlámon van, semmi értesítést nem kaptam azóta a nyomozósráctól, aki kint volt nálam tényleg, nem akar valaki twd-t venni tőlem? visonka érintett, az bukta volt viszont a konzum az egy őrület volt, ott szedtem össze rengeteg milliót, összesen 15 millliót kerestem benne 168 -tól 3150-ig:)
Az a helyzet en emlekszem a BET fejlesztes elotti idoszakaidra, nem volt leanyalom neked sem. Lasd Visonka, Hunmining vagy mi, meg tarsai. Es emlekszem a kis szaz ezres pozikra abbol az idokbol. A helyzet az, hogy a tozsdefejlesztes jol jott neked, ebbol a konzum-opus sztorikbol feltornaztad magad. Hiaba haragszik meg ram par kollega, en ezt elismerem, es tudom mi van mogotte. Megdolgoztal erte, es meg is erdemled. Sokan felre ertik eztva pozicio beirasaodat, meg a hasznok kiteregeteset. En is beirom bux topikomba tobbnyire. Szerintim igy jo ez, igy kovetheto, es tanulhat is belole az ember. No persze nem a helyes money mamagmentet, hanem a strategiat. Mindenki mas, te erre szulettel. En meg Bux hatizasra.. bar most ovatosan nyomom, meg ha 100kontraktusom van is
Azt en is mondtam, hogy akkor van gubanc, ha tovabbi eses van a piacon es folyton ra veszel kozben. Slynak ebben igaza van. En is kistoppoltam volna bux hatit ha leveri ezt a 39000-39500as tamasz zonat. Kint otodik lefele meno hullamot lattam, ami meg hianyzott az eso szerkezetebol, de megjott 4orakor. Ot perces index gyertya usaban 1%ot esett 4kor, majd estere pluszba ment, sp 0.8%ot, nasdaq 1%fole. Egy abc korrekcio mehet fel, vagy egy uj impulz, majd meglatjuk :)
mondjuk aki leköveti a kötéseim, az tudja, hogy napi belépőkből kiszedek jó sok kilépőt tehát amit lekötök egy nap, zömében szép nagy pluszban adom a "nőből gyúrt tőzsdetárs" ezt mindig elfelejti tényként:) szeret/ne/ úgy beállítani a beírásaival, mintha nem tudnék keresni a tőzsdén:)
Visszavettem 100konti bux hataridot ma a reggeli eladasok utan. Volt egy jo leszuras buxban, vegig vettem az esest. Azt viszem at holnapra. Kis papirt most nem veszek, hatira kell koncentralnom, mert az osszetettebb, mint egy reszveny, es toke attet is van rajta. Az valo nekem a Bux hati :)
nagyon bírom az építő jellegű kritikát, főleg, ha segítőkészséget érzek és nem kárörvendést amit alább írtam: 20 millió lefoglalva, 20 millió szabadon talán nem vagyok túl fegyelmezett, de napi kötésekből mindig lekötődik aztán felszabadul is pénz
azért az szerencse, hogy srác:), ahogy a közel és régmúlt bevillan a nőből gyúrt tőzsdetárs hamarabb ki tud zökkenteni. Viszont ne hagyd magad kizökkenteni, főleg itt a topikodban:) ps: a ricsivel most már ideje lesz valamit csinálni, ebben én is partner lennék
én nem állok jól richterrel 4806 a legalacsonyabb, és 5160 a legmagasabb vételem futurból van még rengeteg, és sikerült rengeteget begyűjteni appeninnből appeninn -mizéria: azért rám is hatott a concorde-700-as célára, hiába viccelődök vele legalacsonyabb vételem app-ban 433.5 ---legmagasabb 454.5 az a magas azért volt, mert ott futtattam ki az összes alacsony vételem, aztán betojtam, hogy nem lesz, ha mégis megindul 500-ig hát nem indult meg
Pont erről beszéltem hónapokkal ezelőtt, ha esőbe fordul a trend, még az elején belenyomod minden pénzed, aztán ülsz a beragadt papírjaidon, mert stop sosincs, csak a csodavárás. De majd megtapasztalod, ha már előre nem tudsz gondolkodni.. Ne válaszolj, léptem is. Sőt töröld ki mielőbb, úgyis ez a jellemző rád, nem bírod az építő jellegű kritikát. Támadásnak veszed, de majd rá fogsz jönni utólag, hogy inkább gondolkodni kellett volna rajta...
már azon is gondolkodtam, valamit nem csinálok jól 40 millió eredeti szabad pénzből már csak 20 millió van szabadon és még nem történt hatalmas beesés most főleg richterem van sok, és utána kicsikből futur és appeninn ááá, nem tudom
persze, jó srác, csak ma ideges voltam, semmi nem sikerült, csak vettem, mint egy bolond , és sok papírban nem gondoltam volna, hogy ma kapok belőlük, de kaptam
Jó srác. És segítőkész, vannak beszólásai, de helyén kell kezelni. Én szeretem olvasni az ő meglátásait is. Éva a Tied meg főképp olvasgatom. Jó hogy van végre egy topikod ahol nem másznak beléd, béke.
csak futurt tudtam adni, mai 110-es vételt 112.8 -on és est-et 4K-t 119.2-es és 119.4-es vételt 121.4-en ezek mind mai vételek és adások voltak vettem ma ott1-et, enefit, appeninnt, wallist
Ez most nem az ő sara. Te töröltél egy korrekt hozzászólást, ami arról szólt hogy jó adatra miért esett a tőzsde. Szóval bocs hogy belekutykurutty, de vsz nincs most igazad.
máskor is kezdődött már így :)) dejavum volt ezért írtam amit írtam :) megnéztem 14 szer voltál moderálva ez gombócból is sok :) már nekem kellemetlen :) további jó trédeket és ne hagyd magad kizökkenteni, asszem ez a lényege a mondandómnak
bubu, csupa dícséretet zengtem:) egyébként igazad van, ez az én topikom, tehát itt nyugodtan dícsérhetek embereket, e miatt is kitiltás jár a saját topikomból?
leves