Topiknyitó: evazeller 2019. 05. 29. 21:11

leves  

most kiderül, mik mennek a levesbe
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2019. 12. 09. 21:42
Előzmény: törölt hozzászólás
#3780
Azt írtad kedves, hogy a google nem ismeri a gremolata-t. Európai szakácstól ennél nagyobb sértés nem létezhet az olaszok számára. Nyugi, van még mit tanulnod... minden téren. :))
GoldGym 2019. 12. 09. 21:41
Törölt hozzászólás
#3779
GoldGym 2019. 12. 09. 21:39
Törölt hozzászólás
#3778
Törölt felhasználó 2019. 12. 09. 21:29
Előzmény: #3776  Törölt felhasználó
#3777
Törölt felhasználó 2019. 12. 09. 21:27
Előzmény: törölt hozzászólás
#3776
Óóó nem!...  A gremolata az nem vinaigrette, ahogy a parmigiano sem pecorino. Gremolata-t mindenhol lehet kérni az olasz éttermekben, de míg az északi régiókban egyből tudja a pincér, hogy mit szeretnél, addig Rómától délre kicsit már el kell vele társalogni róla... :))
evazeller
evazeller 2019. 12. 09. 21:08
Előzmény: #3773  lukskypoker
#3775

érdekes, a fokhagymát, hagymát viszont szereti
nem nyersen, persze
evazeller
evazeller 2019. 12. 09. 21:06
Előzmény: #3773  lukskypoker
#3774

hát nem tudom
két fűszert nem bír elviselni a kisunokám, a borsot és a pirospaprikát
a csemegét sem , nemhogy a csípőst
szerintem majd kint lesz a borsmalom az asztalon, és mindenki teker, amennyit akar
lukskypoker
lukskypoker 2019. 12. 09. 21:02
Előzmény: #3768  evazeller
#3773
Pici borsikafű alternatívaként tökéletes.
GoldGym 2019. 12. 09. 21:02
Törölt hozzászólás
#3772
GoldGym 2019. 12. 09. 21:01
Törölt hozzászólás
#3771
GoldGym 2019. 12. 09. 21:00
Törölt hozzászólás
#3770
GoldGym 2019. 12. 09. 20:59
Törölt hozzászólás
#3769
evazeller
evazeller 2019. 12. 09. 20:57
Előzmény: #3765  lukskypoker
#3768

borsot sajnos ki kell hagynom, tekintettel a kicsire
aki akar, majd teker rá borsot
evazeller
evazeller 2019. 12. 09. 20:54
Előzmény: #3765  lukskypoker
#3767
mártásnál én a vajra esküszöm
evazeller
evazeller 2019. 12. 09. 20:52
Előzmény: #3764  evazeller
#3766
a párolt-sült zöldségek pedig tepsiben letéve sárgarépa, zellerszár, édesburgonya azaz batáta, kelbimbó, brokkoli lenne
lukskypoker
lukskypoker 2019. 12. 09. 20:47
Előzmény: törölt hozzászólás
#3765
Vaj helyett oliva olaj, reszelt citrom héj, fekete bors, petrezselyem és fokhagyma.
Ikea konyhán nem tanítják?:-)))
evazeller
evazeller 2019. 12. 09. 20:46
Előzmény: törölt hozzászólás
#3764
ha nem hallottál erről szakács létedre, akkor inkább úgy írom, egy szép selymes mártás, amivel a zöldségeket lehet nyakonönteni:)
evazeller
evazeller 2019. 12. 09. 20:42
Előzmény: törölt hozzászólás
#3763
fokhagyma, petrezselyem, citromhéj, vaj  az alapja, a zöldségeket lehet dúsítani vele ízben
GoldGym 2019. 12. 09. 20:40
Törölt hozzászólás
#3762
evazeller
evazeller 2019. 12. 09. 20:31
Előzmény: #3760  evazeller
#3761
javítás: 761-ről van

Topik gazda

evazeller
evazeller
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek