ma volt egy érdekes tapasztalatom cig-ben : bent álltam vételen 241.5-ön a nagy vevő 50K darab előtt, aztán lejött 445-ig, aztán kavarás volt, aztán valamiféle átkötés egy nagy tétellel , azt épp nem láttam, csak utólag, aztán nem kaptam ----- vételt nem hagyok bent másnapra, majd meglátom holnap, lehet-e valamit csinálni benne de ez is nagyon meglepő számomra, hogy ilyen gyorsan ennyire leadták annyira meglepő, mint az opus
úgy érted bringázol és én futok melletted? mondjuk rám férne egy kis futás , bár hétvégén eleget mozgok a kölykökkel, csak hétköznap vagyok főleg itthon
áááááá holnap reggel jönnek szétverni megint az a baj h a lépcső alját megint ki kell bontani, amit múltkor is úgy sikerült h a járólapnak is annyi nappali konyha előszobát nem lehet lezárni minden tiszta kosz lesz kéééééééész vagyok..........
Barack, emlékszel, mi történt utoljára az 5000 áttörése után? mint a kő zuhant vissza 4800 alá ezt még egyszer nem fogom átélni , megfogadtam az is elég rettenetes, hogy a 4. blue chip így viselkedik már hónapok óta, 200 forint emelkedéstől már térdre rogytunk, mint a szalmabábot, úgy rángatják teljesen kezd úgy viselkedni, mint egy "kicsi", nem mint egy blue ezt a papírt valakik nagyon utálják és csapnak rajta, ahol tudnak ez a richter már nem a régi richter legalábbis az elmúlt hónapok tanulsága ez számomra
cig-ben is építik a bizalmat, 240-en 13K eladáson:) megyünk lejjebb, egyelőre 230-ig állok vételen:) rádiós hír: a JP Morgan az elmúlt 8 év legjobb negyedéves eredményét hozta
szia liza !!! :) most már belevettem, már késő, de szerintem ma nem adom oda lehet, hülyeség, de hagyok neki egy esélyt a jövő hétre nincs olyan sok belőle, elfér
nehéz hétvége jön, most vagyok nullában richterben, illetve egy részével már pluszban ma kiszabadult 2,2 millió a sok heti vételből, és most a richter több, mint 5 millió újabb kiszabadulást jelentene mennyire lehet hinni a célárasoknak? én egyáltalán nem hiszek nekik most 6000-re tették a richtert, de olvasom, sokan 5300-nál boldogan jönnének ki belőle azért kérdezlek, mert te tényleg tudsz a kezeden ülni, és jó befektetőnek tartalak, én ma majdnem lekötöztem magam, hogy ne adjak richtert, de ez csak vicc, mert sok dolgom volt ma kicsikben végre egy nagyon szép nap lett futurban és set-ben rámfért akinek van kedve , írjon hétvégén a richterről, főleg, akinek van is, mert az empatikusabb:)
leves