RSI divergencia, ha az RSI magasabb értéket vesz fel mint korábban, az árfolyam viszont alacsonyabbat akkor divergens és lehet számítani a trend megfordulására.
Tegnap volt egy érdekes hozzászólásod, a divergencia az pontosan h érvényesült, melyik indikátor jelezte, hogy lehet ezt észrevenni, légyszi elmagyaráznád?
azt gondoltam, jobban beesik, 573-ig állok még vételen, de most kiment 617-en a 602-es vétel /sajnos csak 400 darab volt, nem mertem többre beállni reggel /
Hivd csak Enefinek, kevesebb - pontot adnak, hozzáteszem én nem adtam, viszont sokaknak ezek a beírásaid nagyon ellenszenvesek, szóval változtass ezen, nem kell beceneveket adni, kiváltod sokak ellenszenvét, ne utáltasd meg magad.
régebben sokkal jobb volt, mert lehetett adni nap közben magasabb vételt is, és ha vissza tudtad venni aznap alacsonyabban, akkor az alsó két párt kötötték össze, de most már csak igazi alacsonyabb vételt kötnek össze magasabb eladással napon belül igen, az allokálás automatikus, nekem nem kell tennem semmit
Tehát mivel napon belül zártad az ügyletet ezért 0,1% volt a jutalék, gondolom az allokálást mindenkinél automatikusan végzi a rendszer, igaz, tehát nem kell külön kérni, pontosan számol a rendszer hiszen automatikus, a daytrade miatt 0,1%
appeninn is múlt heti vételek voltak, amiket ma adtam 449-454.5- között, és bár ma visszakaptam alacsonyabban belőle, de ezeket nem kötik össze, csak a napon belüli alacsonyabb vételeket és magasabb eladásokat
a napi kötéseket csak később kapcsolják össze, és ha volt sikeres alacsonyabb vétel és magasabb eladás, akkor nem teljes jutalékot számolnak megvan az allokáció, és mivel ma csak ott1-ben volt alacsonyabb vételem és magasabb eladásom, 87 850 forint lett a végleges nyereség , azaz 3000 forinttal több a többi kötésnél minden maradt, mert nem mai est-et, futurt adtam
leves