fogalmam sincs, mire kattintottam, hogy előjött egy új topik létrehozása, de ha már itt van, beírom a mai legcikibb rv-t és a kötéseim benne: 91.9-en adtam reggel est-et, és 87-en kezdtem meg a vásárlást benne 83.1-ig kaptam, a 87-est nem tudtam adni iszonyú ciki kezd lenni az rv
Ott1-nél a 277 lehet érdekes,ez volt a múlthavi max. záróár. Est-nél most nem nyitnék semmit. A Futur vételnél érdemes lehet megvárni a záróárat, egy pakkra talán jó lesz.
sanszos, mikor már benne ül a sokaság a papírban , nincs aki tovább hajtsa majd ha lesz egy tisztulás merülés akkor rákaphatnak megint talán ha kint nem omlik be a piac
Kivi leszek,hogy aki tegnap meg ma vette az visszaönti e... Napi átlagár 115 109.40 105.40 105.10 104.20 110.08 (mai eddig). Grafikon szerint lehetnénk 100 alatt is, de ilyen ez a piac..
valaki belemart rendesen :) Éva szép pénzt kereset ma is ha végig állta az eladást ahogy szokta, remek hétvége elé néz https://www.tradingview.com/x/P7fBXfM4
Egyelőre a futur zárót nem tette az e havi max. záróár fölé a nagy vevő. A mai nap után elég érdekes lenne ha itt megállna az árfolyam. A napi átlagár 114.40
Figyelmeztet a világ legnagyobb nyugdíjalapja: nincs hova menekülni . Olyannyira együtt mozognak a világ tőkepiacai, hogy a vagyonkezelők minden befektetési fronton a pénz elvesztését kockáztatják - mondta Hiromichi Mizumo, a világ legnagyobb nyugdíjalapjának vezetője, miután az alap az elmúlt három hónapban részvény, kötvény és devizapozícióin is pénzt vesztett - számol be a hírről a Bloomberg. . Az 1500 milliárd dolláros vagyont kezelő japán nyugdíjalap az elmúlt három hónapban a részvény, kötvény és devizabefektetésein is csak pénzt vesztett - árulta el az alap vezetője. Elmondása szerint ilyen még soha ezelőtt nem fordult elő, ugyanis eddig abban állt a portfólió diverzifikáció alaptétele, hogy ha vesztenek is részvénybefektetésein, a kötvényeken cserébe viszont nyernek. . Az adatok szerint a nyugdíjalap portfóliójának több mint fele hazai részvényekben és kötvényekben volt március végén, csakhogy sok japán kötvény mára negatív kamattal forog, emellett a Nikkei 225 részvényindex is 3%-ot gyengült az utóbbi három hónapban. . Az alap vezetője amiatt aggódik, hogy a piacok mára annyira szinkronban mozognak, hogy a vagyonkezelők minden fő befektetési forinton a pénz elvesztését kockáztatják. Az alap igyekszik most olyan befektetéseket találni, amelyek teljesítménye kevésbé korrelál a világpiaci mozgásokkal, ilyen például a magán- és alternatív befektetések piaca, bár ezek egyre zsúfoltabb befektetési területekké kezdenek válni - mutatott rá az alap vezére.
Moderációs esemény történt "evazeller" felhasználóval szemben. Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-08-27 22:58-ig Pár óra és várunk vissza
szia bubu, köszönöm, hogy "éltetted" a topikot :) mindenféle levest szeretek , a fokhagymakrémlevestől kezdve a csülkös bablevesig szóval az elmúlt két hét: a fő tapasztalat, hogy kispapírok közül a futur volt messze a legjobb, ha pumuklira hallgatok, aki a 105-ös visszavételt tanácsolta, most 956000 forinttal lennék szegényebb ... az elmúlt két hétben kötöttem futuron kívül est-ben, waberer-ben, opusban, 4ig-ben /csak egyszer, amikor lement 830-hoz/ appeninnben, set-ben, ott1-ben és richterben pumuklinak viszont bejött a 360-as opus-jóslata, bár ezt mások is írták, hát tegnap kezdtem venni 386-nál, ma pedig 376-tól 362-ig -----ez elég ciki, mert úgy tűnik, kihaltak belőle a konzumosok, vagy nem tudom appeninnben ma kaptam 422, 420, 419, és 415.5-ön / de ott csak 178 darabot/ mi van ezekkel a mészárszékesekkel? cig-ben állandóan hátrálok lefelé vételekkel, ma 300.5-ön álltam, azt nem kaptam
ma egyértelműen jobb az est, mint a futur futurban csak venni lehetett eddig 112.2-ig, viszont est-ben adni is lehetett a 105.2-109-es vételeket 113-ig na, kaptam most cig-et 300.5-ön ---- ezer éve nem volt, de lehet, jobb is, hogy nem volt:) appeninnt most kaptam 402.5-ön és 405.5-ön mi van már ezekben az állami áruházas papírokban? a rőfösök nagyon dolgoznak bennük vettem még opust is 348-on waberert kaptam 1230-on
elvesztettem a fejem ebben a hőségben elfelejtettem záróra ránézni az appeninnre és az opusra, pedig mindkettőt adhattam volna pluszban mit gondoltok, mi az oka, hogy néhány kispapírt ennyire legyötörnek? úgy értem, feltűnően legyötörnek, pl app, cig, opus különösen az opust nem értem, mivel már benne a konzum is ennyire semmit nem érő papír?
kérdezem ezt úgy, hogy egyszer már jó nagyot tévedtem opusban, még mindig megvan a 469-es vételem belőle, ez akkorról, amikor beolvadt a konzum és azt hittem, egy kis ünnepféle lesz benne de aztán nem foglalkoztam az opussal, gondoltam, majd ha eléri a tűréshatárom, veszek belőle hát most vettem 386-tól egészen 348-ig és úgy tűnik, ez sem elég
leves