Igen, nekem is ez jutott az eszembe: fél 3 körül került ki a BÉT honlapjára a hír, de semmi reakciót nem váltott ki. Most vagy elvitte ma a show-t a Futur és a SET, vagy tényleg nem keltette fel senki figyelmét ez a hír, ami szerintem elég jelentős lehet a jövőbeni fejlődés szempontjából.
Azért nem ment Colop,mert senki nem tudott róla. Majd holnap menni fog,ha lehozza a portfólió.Mi is csak egy fórumtársunk kapcsán értesültünk róla,mert volt szíves és berakta a topikba.Nyugodj meg,jó évet zárt a cég,és az idei osztalék is magasabb lesz a tavalyinál.Lesz itt még kapkodás,kicsi a közkéz!
Rendkívüli tájékoztató: A Kulcs-Soft Nyrt. történetének legnagyobb szabású technológia képzési és kompetenciavizsga programját hajtotta végre 2020 második félévében és 2021 első hónapjában. Ennek eredményeként először lett ötszörös Microsoft Partner, ezek közül 3 GOLD szintű minősítés. A kompetenciák megszerzése biztos technológiai és szakmai hátteret jelent az új generációs felhő alapú rendszerek fejlesztéséhez és üzemeltetéshez.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link