Na, azt megnézném, hogy a JG vagy a Kada/Barna duó mikor áll ki szakmázni a nagyközönség elé 40 percben. Itt a tulaj ismeri a terepet, mint a tenyerét... Ez az Nyrt. nyitott könyv, ez az új cégfilozófia.
Én a 4IG-t kihagynám ebből a sztoriból. Kulcsár 30 éve építi a cégét. Soha nem volt politikailag elkötelezve senkihez. Nem lesz NER lovag! 10 évre előre gondolkozik. Ebbe nem fér bele, hogy 2 év múlva választás, és benne van a politikai fordulat lehetősége is.
Nem tom ott senki, beultetni meg foleg nem. Ideztetek valamit, de latom mondat ertelkezes sem megy... agrar vagy orvosi informatiaki ceget akar venni a 4ig, de ebbe nem illik bele a kulcs, erre probaltam utalni finoman, de latom itt tenyleg csak hivok vannak es ertelmes kommunikaciora alkalmatlanok..
Akko jónak tűnt pedig, de látva a híreket Ádámosi éppen most szedi ki a cégből a pénzt és adósságban úszó üres cégeket tesz be helyette, nem véletlenül jelennek meg az ottani hívők és Ádámosi emberei más papírokban, hogy lebeszéljenek, Kulcs legalább fizet osztalékot és egyre többet a 2019-es év egyes pletykák szerint rekord év volt es jelentős osztalék növekedés várható
Felhő alapú szolgáltatásokat biztosító cégek közé, de inkább menj vissza Akkoba felbeszélni és beültetni az embereket innen senki nem fog átmenni oda, hogy Ádámosival ki tudjátok tömni ne aggódj
Van esetleg már konkrét akvizíciós célpontjuk?– Igen, továbbra is határozott elképzelésekkel rendelkezünk. A 4iG-nél külön stratégiai stáb foglalkozik az akvizíciós célpontok és üzleti lehetőségek elemzésével. Jelenleg is több ilyen célpontot vizsgálunk, például a biztonsági- vagy a FELHŐ ALAPÚ szolgáltatások az agrárium és az egészségügyi informatika területén. Kulcs-Soft Nyrt: Kulcs-Üzlet: Az új 4. generációs felhős ügyviteli termék.
Ne felejtsük pár napon belül jönnek a határozati pontok aztán rendkívüli KGY és az osztalék sem lesz piskóta ha Kulcsár szerint megér legalább 3000-et a részvény
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link