Sziasztok! Ti hogyan kezdtétek el a tőzsdézést? Én az egyik barátomat Krisztiánt ( aki Concorde tag ) kértem meg,hogy meséljen róla. Megtetszett és nekiláttam a vásárlásnak. Sikeres üzleteket kötöttem és most ki*aszott nagy bukóban vagyok. Köszönöm neked,hogy bevittél a jóba!
Tisztelt Kornél, A Concorde-dal kapcsolatban lenne kérdésem, arra gondoltam, hogy náluk fektetném be a megtakarított pénzem, de most kicsit elbizonytalanodtam, valami nincs rendben velük? Az email címem gatiandras@freemail. hu, ha küldenél egy levelet, feltennék néhány kérdést, és köszönettel venném, ha megosztanád velem a tapasztalataidat. Köszönettel, Gáti András
tisztelt bittnerk, mi az a "ki...ott nagy bukó"? milyen pozid volt vagy van? írd le a részleteket, ha gondolod, hátha egy két ötlettel tudok segíteni üdv.
Ne haragudj, de szerintem kár (és nem is jogos) bárkit is hibáztatni, ha rossz részvényt vettél... Nyilván nem fogott pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig vegyél, a jövőt meg egy bróker sem ismeri, mert akkor nem bróker lenne, és nem más pénzével játszana... Nyugodj meg szerintem sokkal többen buknak a tőzsdén, mint nyernek. Gondold el hány embernek van még 1500 feletti tuti Matávja, vagy 10.000 feletti Antennája stb. stb. Szóval vegyél államkötvényt, ha biztosra akarsz menni (de ne Argentínt), vagy menj rulettezni, ha nagy hozamot akarsz gyorsan...
Kornél és a tőzsde