Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 08. 03. 23:48

kiütéssel győzött a Debrecen  

Ez egy gyönyörű kettős győzelem volt,8-0-összesítés egy brutális kiütés.Kár hogy a Manchester következik.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pampalini 2005. 08. 05. 14:29
Előzmény: #29  adam
És mi a bajod a Korda Gyurival??? :-)
Nekem mindig is emblematikus-közeli figura volt, hiába utálom a zenéjét. És a Sport1-en való megjelenésével vált nekem végleg emblematikussá! :-)
Annyira, hogy bár sose voltam koncertjén, jövő héten megteszem. A Wailers, a Brand New Heavies és a Basement Jaxx után éjjel fél tizenkettőre átballagok a Táncdalfesztivál sátorba, és megnézem a Balázs Klári-Korda György koncertet! :-)És ez hótt komoly!
Törölt felhasználó 2005. 08. 05. 14:26
Bm02ssz-re gondolsz?Hát nem tudom hogy Korda György és Blázs Klári hogy jön ide?A sportcsatornák meg kellenek,ha ez neki nem tetszik nézzen mást.Mindenestre a Két énekest összehozni a Manchester-Debrecenn el,elég furcs.Tisztelt Bm02ssz,ha a sport nem jön be nézz mást,de a sportot ne kritizáldd.Nézz mást demokrácia van.Üdv.
adam 2005. 08. 05. 14:07
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
Nem az elötted szolótól kérdem,látod mit írt?
Törölt felhasználó 2005. 08. 05. 14:01
Ha engem kérdeztél semmi bajom a sportcsatornákkal,ső t nagyon is hogy kellenek.Nagyon várom a keddet,és adja a sors egy Loki továbbjutást.Üdv.
adam 2005. 08. 05. 13:56
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
Mi a bajod a sport csatornával?
Törölt felhasználó 2005. 08. 05. 13:55
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
az rtl kozvetiti kedden a meccset angliabol.
vegre nem egy bokor alja csatornan lesz a meccs, balasz klari es korda gyorgy 1-1 royal flöse között.
csá
Törölt felhasználó 2005. 08. 05. 13:50
Egy biztos a mi bajnokságunk olyan amilyen.Ezt gondolom neked sem kell ecsetelnem.De kinnt az Old-Traffordon nem szabad erre gondolni,hanem inkább arra hogy csak azért is megmutatjuk hogy a magyar focit nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni.Gondold meg ha bejutna a Debrecen,jó ettől az nb1-még nem lenne Bundes,vagy Premier liga,de ez megmutathatná a többi klubnak,hogy igenis,a pénzen kívűl van még egy fontos a dicsőség.Csak képzeljük bele magunkat hogy a Loki továbbmenne,erre európa felkapná a fejét,no nem mintha a 8-0-ra nem.És kéne egy kiindulási alap legyen ahhoz hogy talán az nb1-ha nehezen is de elinduljon felfelé.Üdv,neked.
Törölt felhasználó 2005. 08. 05. 11:04
köszönöm a véleményed. Abban biztos egyetértünk, hogy vannak olyan élethelyzetek, amikor nem vagy biztos abban illetve nehezen tudod megítélni, hogy képességeid és felkészültséged milyen eredményre elegendő. Azt hiszem, ilyenkor arra lehet építeni, hogy mindent megtettél a sikeres helytálláshoz. Hosszabb távon ráadásul biztos vagyok abban, hogy a saját határainkat is csak akkor tudjuk nyújtani vagy átlépni (és akkor szerintem a külső körülmények is minimum kiegyenlítődnek, ha ez a mentalitás jellemzi mindennapi erőfeszítéseinket. Hangsúlyozom, hogy ez vélhetően csak megfelelően hosszú intervallum esetén tapasztalható, pl. egy hibás birói döntés vagy sérülés rövidtávon sikertelenséghez vezethet. Az önbizalom, lelkesedés csak akkor hiteles, ha emögött belső megnyugvás van, hogy rendesen elvégezted azt a munkát, amit kitűztél magad elé. Ezért csodálkozom mindig az olyan sportvezetői megnyilvánulásokon, amelyek a mentális okokra (kishitűség stb.) vezetik vissza a sportolói eredménytelenséget és a harci tűzet akarják felcsiholni hangzatos nyilatkozatokkal, de gondolom, mi szurkolók is így hergeljük magunkat. A jól elvégzett munka mindig csendes. Szóval kell és lehet lelkesedni, izgalommal várni a jövő keddet, de én most inkább még annak örülök, amit szerdán láttunk.
Törölt felhasználó 2005. 08. 05. 10:45
Ezek kétségkívül szép gondolatok voltak.És van benne igazság,úgy kell lemenni a pályáról a Manchester után is a játékosoknak hogy egymás szemébe tudjanak ,nézni.De mi lenne ha az irántuk érzett jogos tiszteletünket,a pályán nem váltanánk kishitűségre,hiába Old-Trafford-és őket a pályán nem tisztelve keményen,agresszívan játszanánk,persze a szabályosság keretein belül.Lehet hogy mi lepődnénk meg a legjobban a végeredményt illetően.A pályán kívűl persze lehet őket csodálni,de belül ez nagy hiba lenne.Kinnt egy döntetlen,már jó lenne.Mert az hogy ők jobb csapat,oké,de ők is foghatnak ki gyengébb napot,ezért kell őket a pályán nem tisztelve ésszel előre és tüzelni a kapura,megmutatni,ho gy a főtáblát mi komolyan gondoljuk.Még ha tán nem is sikerül,küzdeni akkor is kell.Üdv.
Törölt felhasználó 2005. 08. 05. 10:25
Sziasztok, szerintem mint cseppben a tenger, úgy tükröződik habitusunk, "nemzeti karakterünk" egy ilyen örömteli esemény, mint a szerdai győzelem megítélésében. Úgy gondolom, nyugodtan adjunk helyet a pillanat és a siker felett érzett örömünknek. Tudjuk ugyanakkor, hogy az ilyen örömöket nem adják ingyen, azért minden szürke kis nap becsületesen meg kell dolgozni, de hogy ez a felkészülés mire elég, azt majd akkor és ott meglátjuk. Könnyen adjuk át magunkat mindkét véglet érzelmeinek és ami ebből következik, összes reakciónk eközött a két állapot között ingadozik, legyen az felkészültség vagy utólagos értékelés. Azt hiszem tényleg az a lényeg, hogy minden mérkőzés után úgy lehessen lejönni a pályáról, hogy a játékosok egymás és a nézők szemébe is bátran tudjanak nézni. Ne vetítsük ki álmainkat vagy kudarcainkat olyan területekre, ahol az eredményeket a teljesítmény dönti el. Nem akartam dagályos lenni, csak én is tanulom, hogy kell örülni és emellett tudni, hogy ez egy véresen komoly dolog, de a világ egyik legjobb játéka.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 22:38
Tudod mi a baj?Mert az igaz amit dálután is írtam,hogy bátran,nem eszetlenül,de nekik menni.De tényleg náluk van a nemzetközi rutin BL-győzelem,stb ezek azért komolyak,tudás,hisze n a Premier Liga.Ez igaz.De pont azért lehet hajtanunk,mert ebből kifolyólag az esélytelenek nyugalmával lépünk pályára,ebből lehet akár pozitív tőkét kovácsolni nem?Mi a véleményed?Jó éjt.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 22:26
Én Havas Urat,mint írtam nem bántani akartam,hisz nem is hallottam mit nyilatkozott.És úgy gondolom nem is bántottam,nincs miért.Abban igaza van Havas Úrnak,hogy a magyar csapatoknál ha ezt mondta,hogy félő hogy egy meccsre felszívják magukat aztán bumm.Imre Gyongyhoz,igen nekünk van egy csodálatos kiütéses győzelmünk a Hajduk ellen,no meg lelkesedés.Ott többszörös válagotott játokosok akik európa szerte elismertek.No meg tudás,nem kisfokú,ez is igaz.De ennek ellenére mondom,persze nem fejetlenül de neki kell menni nem szó szerint a Manchesternek,mert mi történhet?Nincsen vesztenivalónk,ha bejön és netán továbbmennénk akkor maga a csoda,és akkor aztán tényleg egész európa rólunk beszélne.Ha meg nem jön össze sincs baj,mert mondanák valahol joggal papírmoforma volt,szép álom.Tehát nincs mit vesztenünk,a Manchesternek sokkal több,mert ők a magas színvonalú focit megszokták,mi sajna csak útópiával élhetünk ez iránt.Ha nem jön be Loki ott az Uefa.De azért sőt éppen ezért okosan de nyíltan támadni és próbálni ,ők is hibázhatnak.Jó éjt.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 19:53
Előzmény: #10  pampalini
Sziasztok!
Kicsit megvédeném Havas-t,és pampalinit.
Ők csak statisztikai alapon nyilatkoztak.Az alapján,hogy mennyi ideig szoktak tartani a magyar csapatok "csodái".
Kb 3 napig...(Jó esetben 2-3 hét amíg a következő fordulóban ki nem esnek)
Ez a realitás,meg az 1%.
A topicíró(közvélemény ) dolga,hogy realitásban gondolkozzon.A Debrecen futballistáinak,meg hogy mindent megtegyenek a pályán.
Ne feledjük,hogy amíg ilyen a magyar foci háttere(vezetők,után pótlás stb)addig az ilyen sikerek,csak arra lesznek jók,hogy a Nemzeti Sport megtöltse oldalait,és mi meg kb 2 hétig a magyar labdarúgás feltámadásának illuzórikus állapotában leledzünk.
Emlékezte k a Fradi BL menetelésére?
Nos az ott összegyűjtött nem kicsi lóvét sikerűlt úgy elherdálni,hogy nem maradt belőle semmi nemhogy a fejlődésre költötték volna.
Azért én nagyon szurkolok,majd nekik a Tv elött,de igazán csak akkor leszek elégedett,ha az Old Traffordon is megmarad valami abból a csodából...
Reményke djünk,hogy nagyképűek lesznek,és idény eleji formában lesznek esetleg.
A másik oldalon viszont ott van,hogy az utóbbi idők gyengélkedései után egyre éhesebbek lesznek a sikerekre,és azt olvastam,hogy keményebb felkészülést tartottak idén ,mint tavaly.
Szerintem reálisan abban bízhatunk,hogy az UEFA kupában megpróbálunk minél messzebb jutni.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 17:29
- eloszor is mint uj hozzaszolo es mint debreceni szeretnek gratulalni a lokinak ehhez a fantasztikus gyozelemhez. almomban se gondoltam volna hogy idegenben meg otot tudnak hozzatenni ahhoz a remek harmashoz.
- biztos vagyok abban, hogy a manchester komolyan fogja venni a meccset a lokival, es nem tul valoszinu hogy "lenezessel" fognak ellenunk a palyara lepni. nem hinnem hogy Sir Ferguson szamara az jelentene a professzionalis hozzaallast, hogy higgadtan nyilatkozik, kozben meg magaban lenezi az ellenfelet. tudjak hogy mennyire akarnak a "kisebb" csapatok, es hogy mekkora lehetoseg ez szamukra a kiugrasra. (talan meg maga Ferguson is emlekezik arra az idokre, amikor csak almodott a sikerrol, talan.)
- esely sincs arra hogy a loki jatokasai nyugodtan, higgadtan lephessenek majd palyara a merkozes napjan (egyreszt olyan es mint vmi elso randi, remegsz hogy mi is fog tortenni, plusz a mindent elborito mediavisszhang)
de azert remelem hogy az elso perc kozepen rajonnek majd arra hogy a manchester is csak 11 emberbol all, es hogy ok is levegot lelegeznek, meg kepesek hibazni is, ja meg a labda is gombolyu. objektiven nezve is van legalabb 5% (szignifikans) eselyuk a gyozelemre , de az en szubjektiv koordinatarendszerem ben ennel sokkal tobb is van. szoval drukkolok nekik nagyon.
HAJRA LOKI
a londoni magyar komuna nagyon szorit a sikerert
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 16:56
Ne butáskodj én nem bántottalak.Csak azt ecseteltem,hogy ha bármelyik sportágban vagy is nem szabad kimenni kishitűen a pályára,a statisztikák akkor nem érdekelnek,ott harapni kell.A Manchestert lehet a pályán kívül tisztelni de bennt jó értelemben nekik kell menni,ott nincs kegyelem.Mégegyszer nem bántottalak,nem volt miért.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 16:53
Előzmény: #15  pampalini
még 1x bocsi. kiverjük az MU-t és te is rendbe jössz. :o)
pampalini 2005. 08. 04. 16:47
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Ezt jól megkaptam pillanatok alatt. :-)
(És volt közte egy-két mélyütés is.)
De én én vagyok a hülye, hogy hozzászóltam!
Lehete tt volna annyi eszem, hogy ha fociról van szó, oda az objektivitás.
Még akár egy gazdasági portálon is...
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 16:38
Ilyen gondolkodással a Debrecen ki se utazzon,jó hogy nem vagy az edzőjük.Hogy lehet ilyet mondani hogy 1%-az esély?Miért 95-ben az ftc-anderlecht meccsen mit mondtak hogy az ftc felejtse el.És mi lett a vége,mert hittek benne,volt bátorságuk.Jó a Split nem Manchester,de8-0,azé rt elég motiváció hogy legények legyenek a lokisok.Hátha a Manchester is lenéz minket és jön meglepetés.Dávid is legyőzte anno Góliátot.Ha az ember sportol azt amit te mondassz sűrgősen felejtse el.Már bocsánat nem kioktatni akartalak.Minden jót.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 16:27
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
ez erős volt - de elég volt az ellendrukkerkedésből - arra ott vannak az angolok! Bocsi
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 16:18
Jol van pampalini, jó magyar vagy! ilyen mentalitással van tele viharos kis történelmünk.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 15:11
pampalini valóban nem a Debrecen az esélyes az Old Traffordon, de a MU is jött már nagy mellénnyel hozzánk és lógó orral távoztak innen (ZTE: Szamosi - Koplárovics). Az ellenfelet tisztelni kell és nem lebecsülni. Erre faragott rá a Hajduk is. És miért ne lehetne a 3. fordulóban is egy bombameglepetés (mint a 2.-ban a Celtic - Artmedia Br. párharcban)?
pampalini 2005. 08. 04. 14:40
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Lehet, hogy erőt és önbizalmat ad a 8:0, de focitudást nem... :-)
Szerintem legyünk realisták. A Debrecennek 1% esélye van a továbbjutásra a MU ellen. És büszke lehet, ha összesítésben csak 1-2 góllal esik majd ki.
Ferguson viszont persze okosabb és profibb mint a Hajduk-osok voltak az első meccs előtt:
"A Manchester mestere szerint "rendkívül meggyőző" teljesítményt nyújtott a Loki, melynek fényében a United szeretné kapott gól nélkül megúszni az Old Traffordon rendezett összecsapást. "1-0, vagy 2-0 tökéletes eredmény lenne" - nyilatkozta a skót szakember"
Az persze egy más kérdés, hogy mit gondol igazából... :-)
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 12:37
Azt hogy Havas Úr mit mondott nem láttam.De igazad van kishitűen pályára lépni semmi értelme.Neki kell menni a Manchasternek,hogy lássák hogy nem kisgyerekek vagyunk,persze csak ésszel.Ez a 8-0-ez erőt és önbizalmat kell hogy adjon.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 12:10
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
nagy igazság, mármint a kishitűséggel kapcsolatos hozzászólás.
a havasnak meg azt sem hiszem el amit kérdez...nem igazán mérce még ebben a kérdésben sem...
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 11:22
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
el kell felejteni a kishitűséget ez az egyik bajunk forrása. A meccs előtt reggel Havas azt mondta, hogy roppant ideges a Loki miatt. 3:0 előnynél?-mondom. Reméltem a loki focisták nem látták ezt, minek beszélik bele a lúzert az emberbe? Ilyen előnnyel bármelyik csapat magabiztosan és higgadtan lép pályára idegenben is - szerencsére a loki is egy ilyen profi csapat. Mi lesz a Manchesterrel? kint döntetlen vagy győzelem, itthon meg megverjük őket - na bum így kell hozzáálni. Ők is így gondolják. Esély a fociban a meccs előtt mindig több mint 50% a aját csapatunk javára. Enélkül kár pályára menni.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 11:06
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
én sem vagyok kimondott debrecen szurkoló, de akár jó akár rossz volt a hajduk ezt az eredményt nem lesajnálni kell, mert az idegenbeli 5-0 és az összesített 8-0 magáért beszél. hogy ez tükör e a magyar csapatoknak vagy ébresztő...nem hiszem. innen jó lenne ha már a mészöly és egyéb haszonlesők elkotródnának ha már ennyi éven keresztül nem tudtak elérni semmit és átadnák mind klub mind válogatott szinten a helyüket egy új koncepciót és esetleg pénzt is hozó tenni akaró brigádnak és akkor talán több loki féle eredmény is születhetne,
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 10:56
Én jómagam sem vagyok itthon Debrecen-szurkoló,de ez most más ez nemzetközi porond.Hát igen ez 8-0,amiért létrehoztam a topikot,ez nagyon kemény volt,jól mondta valaki,hogy mertek idegenben jól focizni és több gólt löttek mint itthon.A Manchester persze sajna más kategória lesz,talán abban bízom hogy nem lesznek formában,vagy lenéznek majd minket.95-után most már lehetne Magyar klub a bajnokok ligájában.Ez tényleg tükör az egész Magyar bajnokság elött.
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 09:55
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Végre egy magyar csapat aki idegenben is mer és tud is játszani! Le a kalappal az egész csapat előtt! És kívánom a Manchester Unitednek hogy nyerjék meg a 2005-2006-os UEFA kupát!!!
Törölt felhasználó 2005. 08. 04. 09:46
Előzmény: #2  Monster
Fradi szurkoló vagyok, a Debrecen valahol ott áll a szívemben mint az újpest... DE ami náluk folyik munka címén, az Magyarországon egyedülálló...
És ez már körülbelül 3 éve így zajlik. Gratulálok nekik, hisz amit elértek (most lényegtelen hogy ez valóban egy harmat Hajduk a korábbiakhoz képest, de ehez kellet az is hogy a Debrecen kihasználja a helyzeteit)azt mostanában Magyar csapattól nem láthattuk, és drukkolok nekik hogy a munka a továbbiakban is sikeres legyen, és reménykedem hogy nagyképű lesz az MU, és sikerül meglepni őket, hátha sikerül bejutni a csoportba (az aztán az egész Magyar focinak talán ébresztőt jelentene), vagy ha nem akkor nekik sztem sikerül tovább jutni az Uefában mint a Fradinak tavaly. Hajrá Loki! Szép volt!
Monster 2005. 08. 04. 01:36
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Az angolokat is megverhetnék az egyik meccsen legalább, mint a Zalaegerszeg pár éve, máris boldogok lennénk:)
Azért kíváncsi lennék, milyen földindulás lenne az angoloknál, ha kiesnének:))

Topik gazda

észak-dél
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek