ugye, viccelsz? kiálltam 255-ös eladásról és csak 257-en hagytam 400 eladást , az el is ment én vagyok a hatalmas visszafogó enefiben:) azt nézd, ami utána kialakult 50K eladás 256-258-on, aztán adták, mint a meszes 247-en is okádni kéne lassan tőle, nem spekizni benne ....
emlékszel, pár hete írtam, hogy nem reménytelen az enefi, csak valamiféle átok ül rajta ez az átok lehet egy ellenséges eladó, de lehet a cég maga, mert nagyon sok van neki, és nem fogy el és azt is írtam, hogy amint lehetőséget találok adásra, nem tartogatom, október 9-én így sikerült eladni a 249-est 262-263-on, és ma ---sajnos--- csak egy részét a 249-es visszavételnek kimondottan arra gondolok, hogy egy "ellenség" mozog enefiben, és az csapja vissza, de most már marhára feltűnően kezd kilógni a lóláb nagyon ott ma is: épp, hogy megindul, már csapják is vissza, de könyörtelenül franc a 255-ös kiállásom után 263-ra tettem eladást, annyira elhittem, hogy talán... maradt a 257-es 400 darab eladásom, ami sikerült visszavételt most nem tervezek benne
nem, félreértettél, nem adtam el enefit, csak egy kis részét 257-en sőt, írtam, kiálltam 255-ös eladásról is, pedig ott többet adtam volna ez van, így jártam, jártunk, de van még enefim
most lehet, hogy azt gondolod, 270-től 333-ig menet nagyon szép egy kicsiben és ezért adtad én adtam közben is, és vettem is, kihagytam forintokat valami azt súgja nekem, bár nagyon ugribugri vagyok, hogy most egy kicsit várjak opusban ha nem jön be, még mindig el tudom adni, de most így gondolom konzumot még nem vettem többet, elég az 1K is, egyelőre
Kisbüfik topikja