igen, köszi a válaszod. nézem hetek óta. és tényleg csak fel-le ugrál. kicsi pénzzel is (pl. 1-200000) ezer is meg lehetne keresni a napi betevőt, észrevétlenül ahogy te mondod. engem érdekelne ez a dolog, de ez olyan egyszerűnek tűnik..:) tényleg csak ennyi?:) nemtom..:)
Nézd meg a chartokat, ott látod mindnél a periódust. Ha nem vagy nagy chart olvasó, a bet.hu oldalon akkor is látod, hogy kb. mennyi idő telik el egy-egy föl-le között. Általában pár hét/hónap, de mikor eladnak, begyorsul. Ezért figyelni kell vagy korábban, már vételkor berakni eladásra. Kis pénzzel (1-500000 forint) be lehet férni észrevétlenül ezekbe a mozgásokba, ebédpénzre elég. Többel már láthatóbb vagy, így a hatásod is nagyobb. Én nem forintozom, mert van, ami többet hozott az utóbbi időben, mint ez a ki-beugrálás. Vannak nálam sokkal tapasztaltabbak, akik ezt a műfajt csinálják.
Most ránéztem az árfolyamára. 2013 május 17-én 1795 Ft-on zárt. Legközelebbi nyitásnál 18 Ft volt. Nem elírás, 18 Ft. És azóta ezen a szinten van, napi 1-2 Ft elmozdulással. Igaz egy éve volt 4 Ft is. Ha akkor vettél volna most négyszerezted volna a pénzedet. Kérdezz olyat is akinek van 1795 Ft-ról részvénye. Szerintem a nagyok, Telekom, Voda, Telenor, UPC, Digi is ezen a pályán focizik. Esetleg ha ML-nek nincs telefonja, és venne egyet céggel együtt :-)
SET-et nem néztem soha, Futur féléves jelentése olyan szánalmas volt, hogy azóta szintén nem nézem. De Futurban és Norban is szokott lenni 3-4 forintos sávozás, aki szereti azt a módit.
Kisbüfik topikja