ha hiszed, ha nem, de ott1-től féltem a legjobban ma belépni és persze, húztam is ki belőle pannergyben csak a második napi felőrjöngés-lezuhanás, ott nem féltem bif: azt láttad, hogy nap végén beállt egymásra torlódva vagy egy valaki /erre gyanakszom/ vagy 3 valakinek mutatva magát 2500 darab ? vízválasztó lesz ez, hogy megpróbálja-e lenyomni 1500 alá és sikerül-e neki ha több ezer van neki és hajlandó minuszban is áldozni, csak azért, hogy lenyomja, elképzelhető, sikerülni fog neki mindenesetre vadabbul fogom venni, mint eddig
Kaptál egy pluszt, de adnék többet is. Mestere vagy a kis morzsák csipegetésében :) BIF-et nem merek venni van belőle elég, OTT1-et én is csipegettem mint a markoló azzal lehetett ma kicsit játszani, szerintem lassan megint 250-260 közt lesz, majd ott én is tervezek kicsit realizálni
én ma 60-on is álltam vétellel, és onnan lefelé, de még 60-on sem kaptam 61-en kaptam, azt adtam 62-n azt mondod, holnap lehet 58 és lefelé? kételkedem , de megtörténhet
már rendben vagyok, de nem szeretnék influenzás lenni, az jobban megvisel, mint a tegnapi furcsaság ... na, ma morzsahegyek a kereskedésemben: enefi : 212-es vétel adva 215-ön futur : 61-es vétel adva 62-n ott1 : 234-es vétel adva 240-en bif: 1510-es vétel adva 1595-ön /igen, átálltam a rossz oldalra és adtam 50 darabot az 1510-es vételből, de kaptam vissza a dupláját 1535, 1530-on/ ja, és hadd ne mindig a dobálók adjanak benne/ nem morzsák: opus: 677, 681, 690-es vétel eladva nyitóban 695-ön / felülről nem maradt vétel/ visszavéve 665-ön konzum: 3350-es vétel adva 3410-en pannergy: 670-es vétel adva 700-on morzsák, nem morzsák, de ma alig kerestem 150 ezret:) viszont megküzdöttem érte:)
nem szabad félni a betegségektöl,jönnek mennek,és bevonzuk a bajt a sok kábitoszer alapanyagu gyogyszer is gyengiti az immunrendszert,és a rossz gondolatok ,cselekedetek ,gyülölködés ,irigykedés ezt kell megszüntetni kevesebb lesz a betegség,homeopátia erösiti az immunrendszert.magukat átverik ebben is .
azt nem tudhatod tegnap gondoltad volna, hogy ma az otp a pannergyt kezdi "sztárolni"? "lemaradókból első" --- van ilyen és ha belegondolsz, egy 20%-os nappal 1900 lehet egyelőre azt írom, "lehet" de azt gondolom, lesz
vettem ma 215-ön, állok még vételen 212, 207-en jó kérdés, mi lesz ott, de tudod, mindig lehet nyerni is benne, ha csak 10-12 forintot egyelőre, az sem rossz --- és persze van, hogy nem aznap számomra nagyobb rejtély a bif most már 50-70 darabos eladók állnak 1600 alatt, de az sem kell senkinek, néztem ma, és magamban puffogtam, senki nem lát fantáziát benne ezek szerint jó, nem baj, én ki tudok várni, még mindig azt gondolom, jó lesz
ilyen nap sem volt még, reggeli 9 órakor jött meg a nap legszerencsésebb nyereménye, 574-580-as master végre kiment 599-en --- sajnos van még belőle kaptam még futurt 60-61-en, kiment 64-en ennyi mára, pedig vettem egy-két papírt még beoltattam magam influenza ellen, kicsit ráz a hideg:) zzzzzzzz:)
Kisbüfik topikja