Nézegettem tegnap ciget, nagyon gyanús volt a kitörés, minden piros, CIG meg rallyzik látszólag semmire. Esküszöm volt egy olyan gondolatom, hogy a decemberre ígért Konzum bulinak köze lesz hozzá. Nem volt amúgy. Konzit tartom.
Szia! Üdv! Sok sikert! (Tényleg mit kívánnak a brókereknek?) Pár oldalt visszaolvasol, akkor nagyon sok könyvet ajanlottak már itt pl Lastdeposit is. Ha a mostani időkre gondolunk, akkor a Tőzsdepszichológiát mindenképpen olvasd el....
Köszi! Meglátjuk. De nekem ez most jó. Cig-en gondolkozom én is. Mivel most lenne mit beforgatni, de beleragadni sem szeretnék, ha már ilyen jó lett. Szóval hmmmmm. Vajon a TA-k és megérzések mit mondanak? Ja még az Appenin is ott van,,de most csak kispadon.... Konzumban nagy hírre még lehet számítani? Nekem annyira évvége van, ilyenkor már kevésbé mennek a targyalasok. Bár az is igaz, hogy ezek is már hónapok óta mehetnek. De ilyenkor már mondenhol megy a sakkozás az eredményekkel ezerrel.
Sziasztok. Érdekelne a véleményetek. Viszonylag újnak számítok a tőzsdén, és szeretnék egy kis tőzsdei lexikális tudást is magamévá tenni. Szerintetek a cikkben is megjelent új köny (Bence Balázs: A sikeres kereskedő) jó választás lehet? Találkozott már vki ezzel a könyvvel? Vagy esetleg másikat tudtok ajánlani? Köszi
gratulálok, az, hogy jó ár volt-e, kiderül, de mivel egy részét adtad, így van további rv-d , ha felfelé megy jó, hogy cig nyitott először és "rendíthetetlen ólomkatona" lett, mert így tudta húzni a konzumot is /egész elképesztő sületlenségeket olvastam a konzumban, hogy miért nem fog menni/ holnap még biztos fel-t várok, de még töprengek, mi lehet a valószínű cig olcsó, ezért csaptak le rá, konzum ATH-n , de még mehet szerintem /talán 3650-ig/ jó lenne most további tarolós hír konzumban, hogy legalább 4000-ig el tudjon menni....
Az elemzéshez értőket én is irigylem! Azért ahhoz sokat kell még tanulni.... Érdekelne nagyon, de a napi munkám mellett mostanában agyilag nagyon lefáradok. majd fokozatosan tanulgatom. Viszont jó hír, hogy eladtam a 2505-ös Konzum egy részét :). Vagy majd kiderül, hogy jó ár volt-e a mai .... :))) Cig-et gondoltátok, hogy így megugrik? Ez most hànyadik napja lesz? Mit spekulaltok?
néha irigylem azokat, akik tényleg értenek az elemzéshez, és jól is tudják alkalmazni de én erre képtelen leszek, mert nem érdekel és ami nem érdekel, azzal nem foglalkozom
Én meg nem egyedi példákkal operálok, mert annak úgy nincs értelme. A tőzsde komplexitásáról beszéltem és abban Te, mint egyéni befektető, hogyan helyezed el magad. Hogyan kezeled a tőkéd, hogyan mászol ki zűrös helyzetekből stb. Oda kell a tudás, most ez teljesen irreleváns hogy beleülsz egy Mészárosba és limitelsz 6 napot. Azokról a helyzetekről beszéltem, amiket tudással, tapasztalattal és hozzáértéssel kell megoldani. Ilyen értelemben hosszú távon felülsúlyozódik a tudás a szerencse faktorával szemben.
Kisbüfik topikja