Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 12. 01. 11:13

Kifáradt feleségek, alulmaradt Megasztárok  

Ugrás a cikkhez
Az utóbbi hetek során szerdánként a Megasztárnak és a Született feleségeknek köszönhetően erősebb tudott lenni a TV2 az RTL Klubnál, tegnap azonban a marketing szempontból kiemelkedően fontos 18-49-es korosztályban mindkét műsor alulmaradt.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=61947
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Monster 2005. 12. 02. 11:21
Előzmény: #6  sdavid
Én meg inkább azt nem akarom elhinni, hogy ezeket a vackokat nézik csak a népek.
Szerintem rosszul választották meg a mérődobozok helyét a statisztikai cégnél, emiatt kénytelen ezekből a "műsorokból" választani a tévézni akaró közönség. Ez azért elég szívás szerintem...
Vagy tényleg győzikét néz minden második ember???
sdavid 2005. 12. 02. 09:37
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Ja, az egésszel csak annyi gond van, hogy ha olyan statisztikákat kapsz hétről-hétre (mindkét adótól, mert az AGB szoftver mindenkinek ugyanazt mutatja), amik ezt mutatják, akkor tárgyilagosan csak ezt lehet írni. A mostaniban az volt a meglepő, hogy a szerda eddig a Megasztár és a Született F. miatt inkább a TV2-é volt, de úgy tűnik egy erős filmmel el lehet verni ezeket...
Törölt felhasználó 2005. 12. 02. 09:27
Előzmény: #4  sdavid
helyesebben:
Ne ítéld el egyszerre a népet! Az adatok tényszerűségével is akadhat némi probléma. MINDEN MÁSNAP olvashatsz az RTL megsemmisítő fölényéről (még az adásszünet alatt is félmillióan nézik???) Az egésznek kampány szaga van.
sdavid 2005. 12. 02. 09:15
Az AGB-adatok hitelességét vitathatod, de azokat nem a portfolio hozza létre, gondolom tudod...
Törölt felhasználó 2005. 12. 02. 09:12
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Ne ítéld el egyszerre a népet! Az adatok tényszerűségével is akadhat némi probléma. A portfolión minden másnap olvashatsz az RTL megsemmisítő fölényéről (még az adásszünet alatt is félmillióan nézik???) Az egésznek kampány szaga van.
Törölt felhasználó 2005. 12. 02. 07:20
Előzmény: #1  portfolio
Szerencsére alulmarad a tv2 mivel ez a csatorna még képvisel némi szinvonalat
jó lenne ha a számok miatt meg a pénz miatt nem sülyednének az RTL mellé
az RTL klub a gagyicsatorna, a magyar kulturnépnek az kell
Győzike, Balázs Mónika stb
gratulálok

Topik gazda

virágka
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek