Portfolio Portfolio
4
5
1
december 05. | 19:50
#1

Kiderült, mi állhatott a tõzsdei összeomlás mögött  

ugrás a cikkhez
Nagy hedge fundok, illetve az azok által használt kereskedési robotok állhattak az amerikai részvénypiacok tegnapi zuhanása mögött - írja a CNBC. Feltehetõen az amerikai hozamgörbe 2-5 éves idõtávon való invertálódása lehetett a
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
péntek, 21:20
#7
A péntek jellemzően emelkedős nap szokott lenni Amerikában. Tehát ha most esik minden, és ilyen őrült módon, akkor elég nagy gondok vannak/lesznek. (A hétfő szokott esősebb lenni.)
Habár ez a kereskedés végéig még változhat. Az utolsó 1 órában csodák szoktak történni. Sokszor volt, hogy az utolsó 1-2 órában a veszteséges nap pozitívba fordult.
péntek, 21:16
#6
Gondolom ma is a robotok a hibásak ...
Trumpnak köze sincs az egészhez :-)
Ha egy országot hülyére bízol, akkor hülye dolgok fognak történni.
.
Olvassd bele a Kisbüfis fórumba és láthatod, hogy swingelés (percenként veszek és adok) nem csak a programokra jellemző.
december 06. | 15:48
előzmény: #4  nemIesszapport
#5
A kezdetekben forrásbevonás miatt kezdtek el részvényeket kiadni, ami a befektetési kategória. Most egy robot másodpercenként többször is ad és vesz, csakis a mozgásokat figyelve, csak az a fontos hogy többször találja el a jó irányt, mint ahányszor téved. Ennek viszont már semmi köze a vállalatok teljesítményéhez.
december 06. | 08:56
előzmény: #3  nemelemzo
#4

A tőzsde mindig is a spekulációról szólt.
december 06. | 07:13
#3

Érdekes, hogy csak az esés van a robotok miatt, az eszetlen emelkedés nem.
A robotokat emberek programozzák, aki jobb progtamot ír, az nyer. Itt már csak az a baj, hogy a részvények árát is oda lehet rakni, ahova akarják, közben az értéke még köszönőviszonyban sincs vele. Én ezt biztosan szabályoznám, ez már csak spekuláció, ahol a befektetőket koppasztják meg.
december 05. | 19:50
előzmény: #1  portfolio
#2
Szerintem ez bullshit. Előző hetekben miért történtek az eladások? Hetek óta nagyon volatilisek a piacok Amerikában. . Az egyik kedvencem a Micron, ami nem pénzügyi, hanem tech részvény és szépen ment lefelé egyenletesen, ahogyan az várható volt ($40-nél ez sajnos mostanában várható ennél a papírnál) Hétfőn a rendkívüli emelkedésben mindent adni kellett (el is adtam mindent), kedden várható volt, hogy most esés jön. A mértéke lehetett meglepő, de a korábbi hetek nagy esése miatt ez sem volt annyira rendkívüli.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE