Akkor tavaly lehetett mert bet.hun utolso kötés ott van
Szép lenne ha olyan lenne mar a rendszer hogy mikor beesik egy ilyen illikvidben egy nagy megbízás azonnal ra néznének.
Bankok tudjak azt ha nagy utalás van tőlük felhívnak.
Megvalósult a kötés.
Nyert rajta több, mint 200 millát a vevő.
És több, mint egy éves vizsgálódás után most majd befizet 20-at....
Ezután biztos eszébe se jut bennfentesen kereskedni.
Rövid zárlat
2016. október 12., szerda • Utolsó frissítés: 38 perce
Olcsón vett, sokat kereshet, ám bennfentesség miatt elmarasztalták – így áll most Fintha-Nagy Ádám ügyvéd a Kartonpack-papírok vásárlásával.
Érdekes ez a papper.
Közkézhánya: 0.2%
Saját tőke:1.62 milliárd forintAdózott eredmény: 122 millió forint
Piaci kapitalizáció: 291 millió Ft.
Ha magasabb lenne a közkéz, akkor ez value kategória lenne. De mivel csak a bét honlapján néztem ezeket az adatokat, és fogalmam sincs, mi minden derülne ki a jelentésekből, hatalmas tévedés is lehet ez a bejegyzésem.
A BÉT honlapján az összes jelentést is megtalálod.
Ráadásul ezek példa-mutatóan részletesek és korrektek.
Bizonyos perek lezárultáig van azért kockázat. (bizonytalan tulajdonosi szerkezet, bűnügyi zár alatt lévő részvények, furcsa befektetések stb)
Ne haragudj de minimum 12000 Ft amiért megválnék tőle, egyszer nagyon sokat fog ez még írni, nem tudod úgy beárazni mint itt a többi részvényt, van olyan forgatóköny véleményem szerint hogy sokkal többet is érhet a 12000 nél ha utána olvasol , összeállhat amit mondok!Vannak körök sztem amik nem tudnak közkézhez jutni, de nagyon szeretnének, ezzel a megtérüléssel is már minimum 10000 ér, ha ugy árazzuk mint a többi kicsit a béten! 12.000 ért tied!
én még kb. 10 éve vettem 1 darabot 20.000 -en...és eladtam 22.000 -en...vissza lehet keresni a grafikonon..
akkor kiszámoltam hogy csak 7 db részvény volt közkézen . Tehát HÉT darab...
azóta változott valami ?
Amúgy utána olvastam a cégnek, ezt szerintem, ez 700- 800 milliónál nem igen ér többet, főleg ha figyelembe vesszük az ügyfelek elvesztésének a kockázatát, meg a tulajdonosi kockázatot. 800 millós kapitalizációval is számolva nagyon max 1583 ft-ot érhet.
Van néhány, de 1.200 alatt nem adom el.
A likviditási kockázat miatt keveset ér, de ha nyilvános ajánlatot kell tenni, akkor az egy részvényre jutó saját tőke a minimum.
legyen a tied.
én korrekt árat mondtam az 1200ft-al.
Adamo erre reagált,hogy,térjünk vissza rá ,ha annyi lesz.Szóval ő 1200ft körül eladná.
erre te ráígérsz.(az még rendben is lenne,de versenyezni nem szeretnék érte)
Valakivel én,ha valamit megbeszélek úgy van.
Nem vicc, csak a rendszer nem enged 20 %-nál nagyobb elmozdulást.
Így, hiába lenne vevő 1200-on vagy felette, ha valaki ott szeretne eladni, 20 %-onként 1-1 db-ot be kell áldoznia, amíg odaér az árfolyam.
Kétszer is eladott az elmúlt években az egyik nagytulaj véletlenül (félrekattintás, lehet, hogy pl. Konzumot akart eladni), így most olyan 500-600 darab lehet a közkéz.
És a vicc még az volt, hogy fogatam Krumenakerrel valamiben, de vesztettem. Az volt az egyezség hogy a vesztes vesz 1 db EHEP -et, vagy KartonPack -ot...(akkor lett volna EHEP ha a Kartonpack nem jött volna össze :D )
A vicc az hogy 3 nap után megkaptam...
de ami mégviccesebb...hogy beállítottam a könyvbe eladni az az 1 darabot, 1.250.000 forintra :D
a bróker meg felhívott fél nap múlva nem -e elírás történt...mert a rendszer jelez nekik ha valaki valami irreálisat ír be könyvbe :D
végül 22.000 -ért megvette valami gyüjtő :D
...nyilván valamelyik nagytulajdonos szól a brókerének, hogy magas áron csepegtethet valamennyi részvényt....
(akkor viszont jelentenie kéne azonnal a BÉT felé...szóval nézni kell hogy volt -e jelentés )
Kartonpack