Huszonpár éve isiászos zombiként működnek a magyar bankok. Az "OTP Banka" dunaszerdahelyi lakossági ügyfeleknek mindenben jobb feltételeket kínál, mint az OTP Bank nekem Budapesten, aki elvileg prémium ügyfelük vagyok. Megtehetik, mert az összes magyar bank hasonlóan lehúzós, bamba és lassú.
A magyar bankokra az a jellemző, hogy risk reggeliken beszélik meg, hogyan tudnák összehangoltan szar kondíciókkal még jobban lehúzni az ügyfeleket. A bankszövetsét főtitkára jól példázza, mit gondol a bankrendszer az ügyfelekről, akiknek úgy tűnik nincs igényük többre, ettől pedig annyira ellustultak a bankok, hogy alapvetően tudatlan és lassú állami hivatalnokok is lazán kicselezik őket.
És a bankok még erre sem térnek magukhoz, hanem úgy tesznek, mint Mátyás lustái:
- Csináljunk valamit, mert ránk ég a ház.
- Inkább ne. Majd küldet értünk a király.
- Nem fáraszt titeket ez a sok beszéd?
A magyar bankokra az a jellemző, hogy risk reggeliken beszélik meg, hogyan tudnák összehangoltan szar kondíciókkal még jobban lehúzni az ügyfeleket. A bankszövetsét főtitkára jól példázza, mit gondol a bankrendszer az ügyfelekről, akiknek úgy tűnik nincs igényük többre, ettől pedig annyira ellustultak a bankok, hogy alapvetően tudatlan és lassú állami hivatalnokok is lazán kicselezik őket.
És a bankok még erre sem térnek magukhoz, hanem úgy tesznek, mint Mátyás lustái:
- Csináljunk valamit, mert ránk ég a ház.
- Inkább ne. Majd küldet értünk a király.
- Nem fáraszt titeket ez a sok beszéd?
Jó napot, én vagyok a zombi magyar bankrendszer
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=59&i=233227