Növekedett a foglalkoztatás és csökkent a munkanélküliség a november-januári idõszakban éves alapon, a kedvezõ folyamatokban az elsõdleges munkaerõpiac bõvülése játszotta a fõszerepet. A KSH adatai szerint 35 ezerrel többen
Így van, ez nevetséges, miafrásznak pár embert kérdezgetni, amikor az adóhivatal asztalán ott a teljes anyag Kiss Jóska borsodi közmunkástól Mészáros Ödönkéig. Ugyanez névvel-címmel az összes külföldi adóhivatalnál, akik nagyon hatékonyak tudnak ám lenni, pénzbeszedési ügyben kell együttműködni. Tessék akkor statisztikai adatokat is közölni, ha már egyszer fizetünk a fűtésükért.
Igen, végül is az lenne a fullos statisztika az egész EU-ban, hogy adott hónapban ki, hol, hány nap után fizetett munkabér után adót vagy járulékot. Az illetőnek megvan a születési országa és az állampolgársága is. Szóval akár lehetne teljes statisztikát látni, mégis nehéz találni. Szerintem egy vicc, hogy a KSH is 38.000 háztartás megkérdezésével állítja össze a statisztikát, és nem a NAV-tól kéri el a havi bevallásokat, amikor a foglalkoztatottságot meg a kereseteket méri.
hát igen, az már értelmesebb lenne.. mert ennyi erővel megnézhetnénk azt is, kinek van hazai TB száma.. jé: mindenkinek! Következtetés: akkor mindeki itthon van.. :)
Értem, akkor ennyi magyar fordult meg UK-ben. Arról kéne adat, hányan fizetnek SZJA-t Európa különböző országaiban - bár van ismerősöm, aki messzebb ment...
"..legalábbis csaknem 1,4 millió magyarnak van kinti társadalombiztosítási száma" nekem is van :) erről beszélek.. mindenkinek van, aki életében megfordult UK munkaerőpiacán
Nagy-Britanniában hogy számol a startisztika? Csak mert tudtommal az NI igényléséhez kell beregisztrálni a Home Office-nál, mikor munkába állsz, aztán mikor hazamész, már senki nem kérdez semmit, nem mész be sehova "kiregisztrálni"...
A statban most 98 ezer külföldön dolgozó szerepel. A csúcs ebben a statisztikában valami 125 ezer volt. Na, most az a helyzet, hogy Nagy-Britanniában ennél több, Németországban kb. ennyi, Ausztriában kb 80 ezer magyar munkavállalóról tud a helyi statisztika. Szóval azt sosem értettem, hogy a KSH ezen során mi a búbánat jelenik meg.
Ekkora hülye demagóg címet. Itt a lényeg: "a külföldi telephelyen dolgozóké .. csökkent" - kiafranc akar magyar rabszolgahajcsárnak dolgozni még külföldön is??? Arról mutassanak már statisztikát, hogy hány orvoscsalád költözött haza Oslo-ból, Helsinkiből, Stockholmból a jobb magyar ajánlat miatt!
Itt az áttörés? Egyre kevesebb magyar dolgozik külföldön
Ugrás a cikkhez