Veletek egy háztartásban ( azonos címen) lakó családtagnak, ne küldjetek referrál linket, mert Ő nem jogosult az ajándék "Welcome Shares" IBKR részvényre a regisztrációja után :-( Mástól származó ajánló linket kell használni csak akkor lesz jogosult a számlájára beutalt pénz vagy transzferált részvény értéke után 1%-ra IBKR részvényben, max. 1000 USD-ig.
Regisztrációkor amikor megkérdezik a Foglalkoztatási státusz -nál, hogy regisztrálva van bróker-kereskedőnél, befektetési tanácsadónál, határidős bizományos kereskedőnél ,vagy alkalmazott vagyok e ez tulajdnonéppen mire vontkozik? Azt jelenti, hogy Pl az Erste vagy a KBC -nél már van -e regisztrációm?
Szerintem azt, hogy valamelyik befektetési szolgáltató munkavállalójaként valamelyik felügyeletnél vagy-e regisztrálva. Mert, ha így van, akkor szakmai státuszba kerülsz.
Elég kétértelmű ez a regisztráció, mert ha igen a válasz akkor a foglalkoztatótól még telefonszámot és email címet kér.Ráadásul ha igen akkor a Ki áll foglalkoztatásban a pénzügyi cégnél? kérdésre is válaszolni kell.
"Köszönöm a segítséget. IBIE van a generált kimutatás felső sorában. 2023. december 19-én nyitottam az alapszámlámat. "unidentified user írta itt pár napja, hogy az Ő szintén pár napja nyitott TBSZ számlája viszont IBCE alatt van....
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF