nagybetűk...mivel kurzív írás itt nincs..!
a kiemelést jelzem (hangos?) nagybetűkkel..
miért is kell karácsony táján is egymást csepülni.. erről van szó!
De köszi, tudom, és online cikeimben is akkor használom, ha az írásképet másképpen nem tudom befolyásolni!
További SZÉP ÜNNEPET ! BÉKÉSET !
nem lehet elég hangosan kívánni, vurstilban élünk : csak tessék tessék itt a csodálatos orrriáskígyó a farkától a fejéig...nyóc méter, a fejétől a farkáig ...és így tovább a végtelenségig..karácsonykor spamben "vagr@t" és seeexet ajánlanak kitudja kicsodák, nem győzöm törölni, még egy svájci-óra-utánzat/reklám sincs közte???!
a kiemelést jelzem (hangos?) nagybetűkkel..
miért is kell karácsony táján is egymást csepülni.. erről van szó!
De köszi, tudom, és online cikeimben is akkor használom, ha az írásképet másképpen nem tudom befolyásolni!
További SZÉP ÜNNEPET ! BÉKÉSET !
nem lehet elég hangosan kívánni, vurstilban élünk : csak tessék tessék itt a csodálatos orrriáskígyó a farkától a fejéig...nyóc méter, a fejétől a farkáig ...és így tovább a végtelenségig..karácsonykor spamben "vagr@t" és seeexet ajánlanak kitudja kicsodák, nem győzöm törölni, még egy svájci-óra-utánzat/reklám sincs közte???!
iNDIVIDUALIZMUS ÉS INTOLERANCIA
KEDVES FÓRUMOZÓK MIÉRT SZÓRTOK VIRTUÁLIS ANTHRAXOT A VIRTUÁLIS LEVÉLPAPIRRA... hogy a lelkünkre száradjon... ÉS TÖBBÉ NE TUDJUK LEVAKARNI???????????????????????