A felújított ivóvízrendszer jóval az átvétele után sem ad iható csapvizet. Elképzelhetõ, hogy a Makó térségi településeknek vissza kell fizetniük a programhoz kapott 3,1 milliárdos uniós támogatást - írja a Délmagyar. A
Én csinálnék egy kis reklámot neki és eladnám, persze az árfolyamot nem engedném szárnyalni, mert abból utána botrány lenne! Ők mit tesznek, az meg majd kiderül.
Na fogd vissza magad komám! Nem vagyok panellakó és nagyon keveset tudsz rólam!! Amiket leírtam, megtalálod a netes hírek között, csak ki kell húznod a fejed a homokból, és időt szánni rá! A legnagyobb baj, hogy a cégről amit imádsz semmit sem tudsz! Na arra kapirgálj....
egyelőre még nem! Illene pedig ledolgozni a covidos szakadékot, de elég sérülékeny a papír"! Pingvin már ott van és a C" szakaszban ban az árfolyam, de igen csak többlépcsős szakasz! Egyelőre ezen a szinten tábort verünk, aztán majd kiderül. A nehezén talán túl van már..., de kellenek a konkrét tettek!!! Az ígéretek, tervek már nem hatnak meg senkit! Az egész BÉT erről szól, megvezetni fejlesztés jeligére!!! A bizalmat helyre kell állítani!! hmm
A kutak telke nem alkalmas kereskedelmi tevékenységre se palackozó létesítésére! Kell egy telephely valahol, ahová odaviszik a vizet! (megoldható) Pénz kérdése..., sose fogják meglépni... Tata amúgy már jelezte. Down trendvonal áttörése, gyors visszateszt, kellet még valami...! és tovább? https://invst.ly/tnlf-
Ihatatlan a víz, ugye maradhat?
Ugrás a cikkhez