Topiknyitó: Portfolio 2018. 11. 17. 10:19

Így lehet egy bank a digitalizáció bajnoka  

Ugrás a cikkhez
Agilis módszertan, digitalizáció, adatfeldolgozás, ügyfélközpontúság. Rengeteg olyan buzzword kering mostanság a pénzügyi szektorban, amit szinte minden szereplõ használ, de kevés, aki jól csinálja. A Portfolio Banking Technology
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Magyarbuszt 2018. 11. 17. 10:37
Előzmény: #2  Magyarbuszt
#3
Mert azt senki ne gondolja, (csak képzett illuzionisták), hogy majd minden kivágott embert átképzünk robotprogramozónak, meg robottechnikusnak.. Mert az őrült technokraták ezzel burkolják báránybőrbe gyilkos lázálmaikat a digitalizációról.
Magyarbuszt 2018. 11. 17. 10:19
Előzmény: #1  portfolio
#2
Milyen előnyökről hablatyolnak? Miért kell digitalizálni a bankoknak magukat? Hogy onnan is kiszoruljon az ember,!! Kinek jó ez a bankokon kívül? Álljunk már le!! Ez az emberiség elleni eddigi legnagyobb szervezett bűnözés a digitalizáció!! SE munkahelyek, Mi lesz majd? Visszatérünk ahhoz a modellhez, amikor "te őrzöd a gyerekem 6 órát, én adok neked Pl. fél kg kenyeret". Mert e felé tartunk, ha minden autonóm lesz, se sofőr, se gépkezelő, se biztosítási ügyintéző se orvosírnok s -még sorolhatnám-, nem kell majd, nem lesz munkás, nem lesz adó+járulék bevétele az államoknak bezuhannak sorban a gazdaságok.. A többit nem kell mondani, a fegyvergyártók, hadászok, katonai vezetők jól járnak annyi biztos.. KAPJUNK MÁÁ A FEJÜNKHÖZ!!

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek