Egy idős gazda mondta, hogy ilyet még nem látott. Eddig az orgona május elseje körül virágzott, most már régen elvirágzott. Az őszi árpának már jön a kalásza, a repce elvirágzott, nem beszélve a legtöbb gyümölcsfáról. Ráadásul nem elég, hogy 1 hónappal előrébb járnak, fele annyi ideig virágoznak. Még szerencse, hogy a beporzó rovarok is korábban ébredtek. Indiában már nyár van, kibírhatatlan 36 fokkal.
Én azt gondolom, hogy ez a klímavédelem is csak egy nagy biznisz. Engem köteleznek, hogy már csak alacsony fogyasztású led izzóval rongáljam a szemem, két évente ellenőriztessem, hogy az autóm bele fér e a CO2 kibocsájtásba és ha tehenet tartanák, a metán kibocsájtásért is büntit kellene fizetnem. Közben a foci kedvelőknek klimatizált stadionokat építenek, meg a sivatag közepén sípályát. Nem beszélve a közlekedésről, főleg a turista luxusutazásokról. Az elektromos autó is csak egy szemfényvesztés, mert nem az orrod alá pöfög, csak az erőművek okádják ki a sok CO2-t. Arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a bioüzemanyaghoz felhasznált termények megtermelése mekkora eko lábnyomot hagy.
ja ja .ráadásul a növényeknek a co2.az életük.magyarul azért nem akarják a co2 öt mert pusztitanak ezek a sátánfajzatok-mindig a pusztitás-lásd háboruk virusok.vakcinák kábitoszer fegyvergyárás dohány.természet kinyirása! fák!stb.gyogszerek.mikor veszik már észre az emberek-az ellenség leleplezte magát.ezek az antikrisztus szolgáloi és a fenevad szolgálloi.és amugy az egész rendszer.sátán rendszere az antikrisztusé
Ma jönnek kitakarítani a klímát, nem vagyok alkesz, nem dohányzom, a fűtéssel is mindig spórolok, de ha valamire nem sajnálom a pénzt az a klíma. Rosszul vagyok fizikailag már 25 fok felett, így ma este már bedurrantom 24 fokra, abban éppen lehet kényelmesen aludni, és másnap nem vagyok mosott szar. Eközben kollégáim a klímás irodába járnak be aludni, mert egész éjjel szenvednek. Van pénzt mindenre IS, de a klímára sajnálják. Hát ő dolguk. Pedig illene már tudomásul venni, hogy csúsznak el az éghajlati övek, és hazánkban pont nbesz*ptuk. Itt télen fűteni kell, nyáron hűteni. Részemről jöhet a meleg, egyedül a kerékpáron szenvedek hazafele a 60 fokos aszfalton :(
Vidéken laktam családi házban, de ott is alap volt a klíma számomra. Most az élet úgy hozta, hogy albérletben kell lakjak egy budapesti panelban. Itt konstans 29 fok van, és este olyan szinten nyomja a meleget a beton, hogy nem tud bejönni a lakásba a levegő. Duna parthoz közel lakok, az áradás nem is lenne gond, de az utána maradó posvány meg a nagy meleg miatt rengeteg a szúnyog és sajnos már nap közben is kezd elviselhetetlen lenni az élet az utcán. Visszasírom azt az időt amikor még volt légi irtás.
idöjárás topik