"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Ugy irogat ide valaki hogy kozben lovese sincs az egeszrol!!!! :)
Kavics es ercbanya nem ugyanaz...
Na ezek aztan a tozsdehuszarok!!! Esz nelkul irogatni...
Gratulalok ex hozzajuk!!!
Nektek kene elhagyni a betet!!!
Aham értem, szóval nagyban megy a susmákolás azóta is...
végül is hol lett volna a bánya ?
mit akartak bányászni ? valami aranyról hallottam valamit..
de még ezt is elcseszték rendesen...
Ha például azzal jöttek volna hogy kavicsot akarnak bányászni, kitermelni a most épülő sok autópálya alapjába, töltelék kavicsot, útalapnak valót.
Azt sokkal jobban el lehetett volna adni..
sőt kitudja lehet hogy még be is jött volna nekik, meggazdagodhattak volna, mert azt sokan elhitték volna, hitelesebbek lettek volna.
ha mindig csak a sumákolás megy akkor ne csodálkozzon senki hogy mindenki itthagyja a BÉT -et.
anno tudod nem lett napelemgyár, mindössze egy telek, ami elúszott meg egy spanyol hitel
mikor befuccsolt a story az egyik tulaj a Fund fedezetlen váltóért "megvette"
akkor jött a bányászbrigád"dél-afrikai befektetők"nek álcázva, az ügyészség kereste őket, az apportért kapott rv-eiket a bétre nem tudták bevezetni
bányászkodás persze azóta sincs, 1-2 alkalmazott összesen, 5-6 számjegyű kpállomány
1-2 kivétellel minden lánycég végrehajtás és felszámolás alatt van
Anno 2006-2007 -ben ez volt kezdő tőzsdésként az első bomba bizniszem azért :-))))
Jó olcsón vettem full tökével Novotrade -t, akkor lettek éppen Genesis....
És akkor volt a napelemgyár "gigaprojekt" :-)))
jó volt a gazdasági helyzet..legalábbis mindenki azt hitte még... minden részvényt vettek...minden emelkedett....hülyének is megérte venni bármit.
nekem is megvolt a duplázás - bőven !!
a végén 2800 -on szálltam ki ha jól emlékszem.
Meg volt olyan hogy napelemgyár megállapodásra délig 1 Milliárd Ft volt a forgalom ebben a részvényben...
most az OTP -ben még 900 Millió Ft forgalom se van....pfff
de már már kinyílt a szemem....
Most éppen mivel akarják lehúzni a szerencsétlen kezdő kisbefektetőket ?
Ex funok jonnek sorban, negativ hullamokat gerjesztve..
Talan ugyanaz a forras?? Mindegy is...
Ahhoz hogy megerts valamit ebbol jo lenne ha felfognad hogy jutottunk ide...
Mar leirtam parszor, ex exelnokuranak aljas mukodeset de persze o mar hatraszorult, most azt ocsaroljatok aki probal vmit tenni!!
Minden amit gondoltok tesztek ereztek visszahat ratok soksikert hozza :)))
bennfentes létére nem tette?
múltkor leoktatta watsont hogy ott a kgy-n mikor watson 1-szer elment 1 db rv-nyel értelmesebbnek nézte((((((
mármint ő))))))))
Robituszin pedig Varga úrként szólította meg)))))
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: