"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Vegyük úgy,hogy (te írtad-beszoptam a közleményt) .
Te is beszophatnád akkor talán el tudnál aludni és nem itt pocskondiáznád a cégeket még este 22 órakor is.
Milyen sírásról beszélsz?
Kit akarok beültetni ?
NEM írtam senkinek sem,hogy vegyen csak annyit írtam,hogy veled ellentétben én a jót kívánom a részvényeseknek.
Ki-kapcs.
Álmodj szépeket ha már az életed csak a rossz körül forog. (csőd-felszámolás ,stb.) Kegyetlen lehet így élni. Tudnád,hogy mennyien gúnyolódnak rajtad ........... :-)
A Rudagipsz-Mix Zrt. 2011.03.29.-től, a Pólus Kincs viszont
2010.11.04.-től van végrehajtás alatt. A két cég likviditási gondjainak oka főleg az anya vállalat likviditási
gondjaiból adódik, viszont a vagyon, a követeléseket meghaladja, tehát nagy összegű értékvesztés nem
következik be, és a kijelölt felszámolóval történő egyeztetéssel megállapodás született, hogy a felszámolásból a
két társaság kivásárolható.
Erre van esély, mivel az anya vállalat HUN MINING Ny.r.t. a készletének értékesítését megkezdte, és az
értékesítésből befolyó összeg terhére a két társaság elismert tartozásának kifizetését vállalja, tehát a
felszámolásból vissza veszi a két társaságot.
A Társaság jelenleg nem folytat bevételszerző üzleti tevékenységet. Amennyiben a Társaságnak nem
sikerül követeléseit behajtani illetve likvid eszközhöz jutnia a vállalkozás folytatásának elve
bizonytalanná válhat. Mivel tőkebevonást nem sikerült eszközölni, ezért a meglevő raktári készlet
értékesítését helyezték előtérbe, ennek megfelelően az értékesítésre megállapodás jött létre, tehát a
vewszély elhárítása megkezdődött.
Törölt felhasználó2014. 05. 12. 16:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szia Robinyo.
Valamiért nagyon nyugodtnak tünsz.
Teszik,hogy nem"liheged" túl magad a fórumon. Nem erőlteted a magasabb árfolyamot,hogy eladhass.
Kívánom neked és a többi részvényesnek,hogy megtörténjenek azok az "események" amelyeket előrevetítettek neked. Május vége-Júniua eleje.
Úgy néz ki,hogy akiknek van azok most nem "erőltetik" az eladást.
Vajon megnyugtatták a "hitetlenkedőket" is a kgy-n ?
Egyenlőre vevők még nem nagyon vannak ,de az eladók sem tolonganak.
Egyszer valaki már értelmesen leírná, hogy mivel fosztottam kiket és hogyan…
De nem probléma. A Gorham és Partners anyag itt van a gépemen. Még nem került ki semmi sem apportértéken, sem alatta, sem fölötte. Amikor az első kamion elzúg majd a szép völgyek között, majd akkor figyeljen arra, hogy mit fognak tenni a Greenpeace és a többiek… Tudja 3 millió tonna, az minimum 100.000 fuvar, vagy vagon, de vasút az egyelőre nincs arrafelé. Ahhoz beruházni, kell, amit a G&P nem tárgyal. Majd amikor az első 5000 kamion lesietett a hegyről… akkor írjon ide, uram/hölgyem.
Abban egyetértünk, hogy Rényit már rég el kellett volna zavarni a cég közeléből, csak ez korántsem olyan egyszerű. Mindent átszövő érdekhálózata úgy benőtte a Genesist, hogy ebből kirobbantani békés módon, csak komoly alkuval lehetne, illetve a másik módszer a jogi útra terelés,amit a társaság a megjelent tájékoztatóból látva már elkezdett ugyan, ennek lefolyása viszont nem valami gyors, de ezt gondolom Ön is tudja.
Az apport értéke nem 23 mrd, hanem 21,5 egyrészről, másrészről a 4.3 millió tonnából kb. 3 millió tonna apportértéken vagy a fölött kerül ki. Hol van itt az a hatalmas átvágás??
A Gorham & Partners anyagot is ajánlom figyelmébe ha üzleti tervet szeretne látni, s ne csak utalgasson, akarom mondani csúsztasson itt mindenféle állítást.
……..
Épp most olvastam Monkra adott reakcióját, s többek között ez a fajta hozzáállása az amiért regisztrálnom kellett magam ide a fórumra, hiszen azért az döbbenetes, hogy van valakinek pofája ilyeneket írni, hogy neki mennyire fantasztikusan jól, megy s ezt kívánja mindenkinek, hány de hány embert fosztott ki a szemét HUMET-jével, s az akkor itt még újnak számító részvényhígításos trükkjével.
Csatlakoznék Monkhoz, hogy ha úgy érzi megérdemli élvezze, de legalább annyi esze lehetne, hogy ne kérkedjen vele….
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: