"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
a win win az jó lenne, legyen igazad s a visszatérés is megvan tervezve, mondjuk a vezér nem egyszer írta le már mindenhol. Bízzunk benne hogy így is lesz.
a nehéz beton az egy speckó cucc, azt nem engedik meg csak úgy akárkinek. Én ugy tudom hogy a hunmining vmi akkreditált céggel bevizsgálta, s több mint kiváló az anyag!! Azt hiszem ezt még a hunasványon olvastam. szóval oda nem akármilyen beton kell, no meg a kavics ára is drágább mint ahogy a baritot készleten tartják. Anno ezért vettem én ebből, s ha nagy ember ebben lát vmit s a régi garnitura hagyja garázdálkodni még sokra viheti hamvából feltámadva, ha meg tovább marakodik a két régi motoros akkor nem sok jóra számítok.
Ha ez a cég valóban visszakerül a tőzsdére, és mi beragadt tulajok tényleg értékesítési tudjuk a papírjainkat, akkor a jósnőmnek egy Görög utat ajándékozok! 😍😉
denon te nagyon belelattal a hunmining ügyeibe mi az elképzelésed a céggel kapcsolatosan mi ez az időhuzas miert tologatjak az időpontokat ? egyszer megunja a felszamolo es lezarja a felszamolast ugye? vagy szerited a felszamolo is benne van?
van benne arany is amit kilehetne nyerni de az körülményes, ehhez kellene egy tökös befektető. nem értem vajna andyt miert nem ebbe nyúlt bele, ez is olyan mint a kaszinó vagy bejön vagy nem.
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: