"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
Én drukkolok hogy így vagy úgy, de valahogy helyretegyék ezt a céget, mert úgy hogy van benne vagyonelem az kész röhej s peldatlan hogy belső követelés miatt számoljanak fel egy céget. Remélem van kiút.
Igen erre reflektálva írtam, hogy azért sok kis befektető van, visszahozni nagy sztori lenne! Hasonlóan mint az est! S itt még csak nem is üres a cég, csak ott van egy ember aki félredobta a büszkeségét s leült tárgyalóasztalhoz a befektetőkkel, itt meg csak egymás vérét szívják ahelyett hogy félretennék ezt, s építenének vmi nagyot, s bevonnának vki olyat aki gatyába rázná s visszahozná a tőzsdére. hát én ezt gondolom.
Dörzsölt róka a Rényi, ha letennék Vargával a fegyvert, s elkezdenének valaki 3. embernek átadni mindent még lehet remény, e nélkül szerintem csak szélkakas harc.
a BÉT-nek is megérné hogy nem csak a BUX-al viccelődne mindenki, hogy tolvaj részvények vannak itt meg trallala trallala. Alacsony hitelre mkb okosan hitelez nem értem vki miért nem egyez meg a vezérrel meg rényivel aztán csinálnának vmi értelmeset nem mindig a török líra vs euro árfolyamot vennék alapul! Csak én nem értem ezt?????, Köszi, csak ezért regisztráltam mert már évek óta nézem a forumot meg a honlapjukat, s azt gondolom hogy ott van egy bazi nagy kupac barit, még járdát építeni is jó lenne, úgy tudom olcsobb mint a SÓDER ár ahogy nyilván van tartva!!!!
mondjuk nem értem ezt az egészet, valaki segítene? Van egy értékes vagyon elem, ami most mindegy is hogy mennyit ér, (neves kutatók alulértékelt becslése szerint is rohadt sokat) előbb utóbb paks 2 beton alapozására vagy majd a régi blokkok bezárásakor, illetve a németek is bezárják a régi blokkokat ők jóval hamarabb mint mi... akkor miért nem ugrik rá valami nagy pénzes NER s hozná vissza ezt a céget s csinálná meg a BÉT legnagyobb sztoriját!!!! Pláne ha a saját követelését elengedné. mert ne legyünk álszentek Rényi volt az első modern kori tőzsdés, s ővé lehetne a legnagyobb feltámadás is a magyar tőzsdén - szerintem a kapcsolatai még megvannak.
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: