Egy ilyen mémcoin létrehozása a BSC láncon fillérekből megvan + a látszat fenntartása, hogy valós forgalommal adják veszik szintén fillérekbe kerül. Még játszos pénzemet is sajnálom az ilyen semmire való coinokra a 10 trillárdos suppjaikkal... Vicc kategória...
Most azok adják el akik felnyomták Ft0.000000000500 körülire, és amúgy is harmadik korrekciós hullám.Még lehet lemegyünk Ft0.000000000100 ra :D ezek a nullák, utána indul az ne nézz rá vagy egy évig azt jó lesz ez :D
Úgy látom aki teheti elhagyja ezt a süllyedő hajót.Reszemrol nincs más magyarázat a nagy bevezetése napjától de igazából mar az előtte levő naptól folyamatosan esik napi min20% ot .lassan lefele hordott a pénzem.Nem baj nem sokat tettem bele pár százezret.Bar az sem logikus miert most vezettek be a 45% kedvezmény és kocka up dolgot(ami aug 23-29ig tart )tehát addig esni fog folyamatosan ergo megy vissza a nullára) nyilvan akik adják azok első pár napban vettek és nekik meg így is sokszoros.és majd. Issza eszi 45% al olcsóbban,Na egyelőre el is engedtem ezt a dolgot.
Nem robotoo ..csak mar van a coinok vilagaban is olxan hogy " csomag" ...etf .. attol hogy nem mondjak de maganszemelyek megvesznek egy ilyen csomagot van benne top20 kripto ...osut igy mozgatjak ..
Biztos les up.Az elmúlt pár napban hétben szepen beszélgetek folyamatosan.A holnapi hot bites debütáláson megduplazhatja a holderek számát a coin.Az azért nem gyenge de holnap ugyis kiderül minden
Engem minuszol valami óvodás, állat egy hete :D Biztos szegény aranybügyürű lelkébe léptem kis babucinak. Had csinálja csak mulatok rajta, én leszek a minuszos király :D
Hát én ezt tényleg nem értem, hohy miért kap 7 mínuszt a csalásra felhívás. Ez nem kamu, engem is be akartak etetni. Épphogy megúsztam. 🤔🙄 Biztos maguk a csalók mínuszolnak...
Hungarian vizsla inu cryptocurrency