Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
Ha neked meglettek volna tudnád, hogy nem csehek, hanem amcsi, meg ecuadori voltak...😂 Most az iráni fiúktól kell inkább félni! Tavaly előtt, június vége felé Trieszt mellett nyaralgattunk, és elugrottunk egy közeli városba (Monfalcone). A piazza-án csak bevándorlók, meg egy nyugdíjas talján kórus volt, 16-18 éves afgán srácok voltak a közönség. Külön csoportban az afgánok, fekete afrikaiak, vágott szeműek, és végül az arabok. Csupa fiatal fiú, és egy-két 40-es olasz strici... Khmmm...😳
Nem jéghegy az hogy az olvadást várjam :D Nem szeretek köröket futni benne (az már lefaragta volna) ráérek amíg beérik a sztori.Utána lehet gondolkodni hogy repül vagy marad és hogy jó ötlet volt e,addig csak csipegetem.
Na hölgyek, urak. Amerika hozta a kötelezőt sz elmúlt 2 napban. Tegnap beesett sanders esélye (és kevésbé tozsdebaratsagossaga) miatt, majd Biden hozta a szuper keddet s ezzel a várt felpattanast. Vírusozas lassan csak fehér zaj így holnap újra upos nap jöhet. Ami ki akar törni nem ütközik akadályba szvsz.
Bakker! No, én megnézem ki áll be holnap venni a bármit is -3-5%-nál följebb, ismerve az itthoni mentalitást... Lesz ellenben zavarosban halászás, beszaratós öntésekkel...
Nos, rossz olvasni ilyet. Fel nem fogom, hogy tud valaki ilyen mentális állapotba kerülni? Igazából már azt sem értettem, hogy miért pont téged szúrt ki minap. Mintha a Rábára, meg a többi sz@rra, amit begyűjtött a normálisok mellett, te beszélted volna rá. Ahogyan az “utolsó csatlósát” is, aki még odaírogat... Vagy valaki parancsba adta volna nekik, hogy mindent kidobjanak a “legalján”... Eszméletlen.
Megorobalhatja de Attila-port pl ismeri őt is. Létező személy, és jó arc is! Nehéz lesz rahuzni hogy kitalaltam hamisítottam. Az ördög szerepét vállalom továbbra is!😄
A mai kgy egy dologra mindenképp jó volt a sörözés és a megismert emberek mellett : megmértük és naggggyon könnyűnek találtatott. Innentől pedig igyekszünk nem foglalkozni vele :)
Elmebeteg vagy. Egy gyerek is felnottebb nalad. Csodalkozom h a portfolio nem lo ki paros labbal a Holdba, ezert amit itt lemuvelsz. Leulhetnel a tukor ele,es eghetne a kepedrol a bor,h elmeleti felnott ember letedre ilyeneket muvelsz,mint egy degeneralt hulyegyerek. Tevedesben viszont ne legyel,nem megyek bele a bargyu jatekodba,h valaszolgassak innentol neked,a jelentoseged annal nagysagrendekkel kisebb. Jo ejt a zart osztalyon.
Huu a héten nagyon cudar világ elé nézünk. Fosban hugyban vérben gázolnak a kisbufik :)) Mindenki keressen egy kapaszkodót mielőtt kiviszi a huzatja :)
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója