Sziasztok! A cél egy abszolút trollmentes topik, ahova alkalomadtán "el lehet vonulni" kitárgyalni egy, vagy több részvényt, gazdasági eseményt, azt hogy most akkor lesz-e apport vagy sem, illetve hogy miért nem volt pogácsa a közgyűlésen. :) Mivel ide ezek jöhetnek vegyesen, így nem kell feleslegesen terheljük a "specializált" topikokat. Meg hát ugye mindenkinek kell egy "otthon"! Bár a homokozó egy kötetlen, szabad hely, szabályok itt is vannak (aka. moderációs elvek): trollok azonnal tiltva lesznek; a személyeskedést lehetőleg mellőzzük; fel- és leéneklést is tessék elvinni másik játszótérre, azaz kéretik nem itt sírni a részvény aktuális esése miatt naphosszat, valamint másnap 3000-ig várni a 200 forintos papírt :) Have fun!
A mai nap egy dolgot igazol számomra (újfent): A világ ostobaságból Summa Cum Laude vizsgázott. Gratulálunk! (kézfogást egészségügyi elővigyázatosságból kihagyjuk a diploma átadásakor.)
Dax rendben, Amcsi futik +4% fölött, Arany esik, VIX szakad, olaj vágtat, az olaszok meg barmok. Szép korrekciós nap. Fordulatról még korrai értekezni. Amcsi nyitás nyomhat még egy kis kraftot áttételesen hozzánk is. Szép napot! (Az is süt!)
Nekem papírfüggő de összességében leginkább le**om.Nem azért mert olyan vastag vagyok hanem értelmetlen rajta görcsölni,olyan pénz van bent ami nem hiányzik ha elégeti a piac majd megkeresem újra. Bőven van olyan amivel már felezésben ülök.Eldobni max 5-10% minusszal szoktam amikor úgy gondolom holnap visszajön lejjebb,a darabszámot igyekszem tartani amit kitűztem de ilyen 20-30% nál már nem dobom el ott inkább megy a nyugdíjba 20 év alatt csak visszamászik ha nem vezetik ki. Van három olyan is amit folyamatosan veszek ahogy megy lefele Akko-Kulcs-Ehep ha bejön hurrá visszahozza a többin a minuszokat ha nem akkor nyaralás helyett túlóra. Egyébként hogy a pszichologia rendben legyen 2 éves keresetem értéke forog (nem sporolás,kereset) szóval sok túlóra lenne visszaszedni mégsem érzem a nyomást.
Attól függ, hogy szerelmes vagyok-e a papírba! Az App-pal úgy jártam, mint életem csúcs csajával (akit persze nem vettem feleségül, hála istennek): 10%-nál mindig leléptem, de háromszor visszavettem! Már nem próbálom visszavenni. Háromszor buktam rajta bő egy misit, de legalább nem kell vele élnem!!!😎
Hogy kezelitek a veszteséget? Ki mennyi százaléknál vágja el? Alá vesztek hígítotok vagy dobás és x %kal lentebb több vétel? Érdekelne mert aktuális. THX
long4ever ma, 14:00 #30276 Pukk, szólt ESTe a lufi és kidurrant, nem volt benne semmi, csak levegő. nincsrapenz nincsrapenz ma, 17:57 #8133 Ezennel meghirdetem a beragados glamour napokat. Minden mínusz 10-20 % ;) Mára ennyi! Holnap is lesz osztályfőnöki óra! :-)))
Simeone ma, 19:56 előzmény: #6180 marslako2 #6181 Ez igaz,de én befektetési céllal vettem,és nem spekulálni. Az EST pedig az értékalapú befektetések mekkája. bumm ma, 19:24 előzmény: #39650 Simeone #39661 Ma is jött tulaj azt estbe kettő is be is szőrták rendesen, a sok süket meg vette.
Hát, pedig valamit/valamiket lehet ki kellene választani, aztán szolidan gyűjtögetni? Persze, lehet, hogy a köv 6-8 hét felejtős. Vérmérséklet kérdése... Viszont a stop az jó döntés ilyenkor, mert a nagy csapkodásban nehezebb higgadtan dönteni.
Airmail ma, 07:38 előzmény: #19071 bloomberg. #19072 Kié volt a Ferkó? Metwolfé vagy Eryé? :) 0 0 válasz erre bloomberg. ma, 07:45 előzmény: #19072 Airmail #19074 csak az biztos hogy nem hathoré , ő kerékpárral jár, ide meg úgy hozták le Hathor Hathor ma, 08:20 előzmény: #19074 bloomberg. #19077 Jaja. En csoresz vagyok.
magnezium ma, 12:27 (Estmedia 76Ft -10%) előzmény: #70656 stuck_at_177 #70665 Hogy erzed magad? En baszki itthon zokogok a sotet furdoszobaban a bojler alatt latva az arfolyamot...
Huu a héten nagyon cudar világ elé nézünk. Fosban hugyban vérben gázolnak a kisbufik :)) Mindenki keressen egy kapaszkodót mielőtt kiviszi a huzatja :)
Elmebeteg vagy. Egy gyerek is felnottebb nalad. Csodalkozom h a portfolio nem lo ki paros labbal a Holdba, ezert amit itt lemuvelsz. Leulhetnel a tukor ele,es eghetne a kepedrol a bor,h elmeleti felnott ember letedre ilyeneket muvelsz,mint egy degeneralt hulyegyerek. Tevedesben viszont ne legyel,nem megyek bele a bargyu jatekodba,h valaszolgassak innentol neked,a jelentoseged annal nagysagrendekkel kisebb. Jo ejt a zart osztalyon.
A mai kgy egy dologra mindenképp jó volt a sörözés és a megismert emberek mellett : megmértük és naggggyon könnyűnek találtatott. Innentől pedig igyekszünk nem foglalkozni vele :)
HóStrucc Kisrészvényes Homokozója