szóval az a helyzet, hogy van itt a kommandó, mszmp-s nyuggerek, néhány deják és a fideszből hasznot húzok. ezek nyomatják az elvtelen hülyeségeket, teljesen függetlenül a tényektől, illetve attól, hogy két hete mit toltak. kiváló példa erre a migró ügy, míg korábban a migrók a ZISZLÁMOT terjesztő, magyar anyákat erőszakolók, a HOMOGÉN NEMZETET bomlasztó páriák voltak, ma már teljesen ok ez a 3000. mert a kirájj mondá és, amit a kirájj mond az úgy is vagyon namost, ezek az ágensek, amikor a kirájj bukik, mert bukni fog, ahogyan az összes megbukott eddig, hirtelen lelkes tapsolói lesznek az új rendszernek és kikérik maguknak, hogy ők valaha is orbáni lehet mondani, hogy ezek karrieristák, én inkább gusztustalannak nevezném
Honnan tudod ELBÍRÁLÁS ELŐTT, hogy xy menekült, migráns vagy jegesmedve? A kvóta 1294db kérelem elbírálásáról szólt, ha az illető nem menekült, akkor elutasítod, küldöd Berlinbe vagy ahova akarod, ennyi.
kádár ellen se tiltakoztak az emberek (ok, 1-2 rajk leverette magát minden márciusban az örökmécsesnél a rendőrökkel, de az elhanyagolható kisebbség), csak amikor vége volt, úgy emlékeztek, hogy nem tapsoltak a rendszernek. úgyhogy ne várd, hogy elkezdenek tiltakozni a rendszer ellen. ha megbukik a ner, akkor majd úgy emlékeznek, hogy nem is szerették, de addig türelem
Pontosan erről van szó. Ment egy 3 éves ultrabrutál kampány, uszítás, miközben megtették azt, ami ellen hőbörögtek. Ez a rendszerváltás óta eltelt 3 évtized legnagyobb hazugsága. . De hát min csodálkozunk, Orbán megmondta, hogy ne azt figyeljék, amit mond, hanem amit tesz. . És mit tesz? Ukrán, orosz bűnözők tömegeinek ad állampolgárságot, befogad 20000 kötvényes migránst és befogad több 1000 muszlim menekültnek hazudott migránst. . Az átvert Fidesz szavazók mikor mennek tiltakozni ez ellen?
Az összekeverést a kormány csinálta - állításod szerint. A megkülönböztetés pedig wjani szerint lett "hirtelen" fontos. . Nem fér meg a kettő egymás mellett?
Látod már te is pontatlanul írsz! . Menekült kérelmet beadókról volt szó a kvótában. Olvastad a különbséget a sima menekült és a kvótás menekült között? .
Mert ők nem keverték az elmúlt 3évben? Menekültek elbírálásáról volt szó pl a "kvótánál" - erre nagyongyorsan hisztikampányra+népszavazásra el kellett költeni 20-30milliárdot. És közben a dupláját befogadják, ennyi erővel szó nélkül aláírhatták volna a kvótát.
ezt mind értem, csak itt nem ez a téma, hanem hogy a korábbi gonosz migránsok hirtelen símogatnivaló menekültek lettek. csodás átalakulás." . Nem. A migráns továbbra is migráns. Csak itt egyesek össze akarják a migránst a menekülttel keverni. Így szertnék lejáratni a kormányt.
ezt mind értem, csak itt nem ez a téma, hanem hogy a korábbi gonosz migránsok hirtelen símogatnivaló menekültek lettek. csodás átalakulás. . na nekem viszont ennyi időm (se) volt a kérdés körüli propagandafrusztrációk kezelésére, úgyhogy további szép napot, sok sikert, satöbbi, léptem.
Hivatalos: 3555 menekültnek van magyar személyije