Topiknyitó: Törölt felhasználó 2010. 02. 22. 12:08

Híres tőzsdei elemzők?  

Sziasztok!

Tudnátok olyan előadókat (kelet+nyugat) említeni, akik, ha Magyarországra jönnének, mindenképpen meghallgatnátok az előadását?

Köszi szépen.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 12:32
Előzmény: #4  martin36
Kedves Martin!
Köszönöm a véleményed.
Értem, hogy Te nem bíznál meg semmilyen tőzsdei guru véleményében, hiszen ő is csak találgat.
De tudnál névvel segíteni?
Olyan névvel, akire odafigyelne Magyarország?
Próbáltam a neten keresni, Richard Bove nevét találtam (NY). Ő?
És magyar pügyi szakember, akinek adnál a véleményére?
Üdv.
martin36
martin36 2010. 02. 23. 11:13
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Nincs az az elemző a világon,akinek a véleménye markánsan formálhatná a gondolkodást.
Gyakorlatilag kivétel nélkül egytől egyig a hazai politikusok megbecsülési szintje közelében tartózkodnak.
Nagyobb esélyjel hallgatok meg egy időjós békát,még annak is nagyobb a találati mutatója.mint egy nagyra becsült "elemző"-nek.
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 10:30
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Még egy további kérdés:
el tudnátok képzelni olyan eseményt (rendezvényre gondolok, nem tőzsdeire), amelyre felfigyelne a brókerszakma? Amire "odakapnátok" a fejeteket?
Várom segítő válaszaitokat. Köszönettel.
Törölt felhasználó 2010. 02. 23. 10:28
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Help!
Látom, senkit nem mozgat meg ez a topik.
Nincsenek olyen elemzők, akiknek a véleményére adnátok? Szerintetek ki jönne el Mo-ra előadást tartani?
Kinek a gondolataira lennétek kíváncsiak? Ki az a szakmában, aki mértékadó elemzéseket tud adni, akire "mindenki" figyel? Elsősorban külföldi, nagy nevek érdekelnének. Másodsorban persze a magyarok is (külföndön élők is).
Segítsetek légy szíves. Köszönet!

Topik gazda

Draft
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek