Opus, 4ig, waberers, wallis, est és társai. A "kispapírok" zömében a kisbüfik veszteségben üldögélnek, de még sokan elhiszik, hogy ingyenebéd létezik. Józan gondolkodású topik szükséges, hogy ne csak a felbeszélőket olvassák.
Kulturált megnyilvánulás szükséges!
bent vannak a pályán a kűzdőtéren a stadion közepén a részvények, amik pici pirosat mutatnak. A nézőtéren az egyik oldalon ül down, és a többiek akik kimaradtak a korábbi emelkedésekből. Ő most erősen szurkol hogy a szomszéd tehene is dögöljön meg. A másik oldalon ülnek azok akik nem maradtak ki az emelkedésekből. Neki most romlik a pozijuk, de sokan még mindig bőven pluszban vannak ill. szabad tőkéjükkel várják az újabb beszállókat hígitásra.. :))
én örülnék ha esne szinteket lőttem be, ahol az alábbi tőkékkel megyek vissza bele: 6M, 10M, 15M, 25M.hajrá down, én nagyon szurkolok neked, mármint annak hogy bátran shortolj... :)
Ha megkérdezed a kisbüfiket, garantálom, hogy 90 %-uk bukóban ül a legtöbb papírban (opi, wabi, wallis, stb). Függetlenül, hogy honnan indult a rally bennük.
Hanyatló kispapírok kora - Nagy összeomlás jöhet!
Kulturált megnyilvánulás szükséges!