Opus, 4ig, waberers, wallis, est és társai. A "kispapírok" zömében a kisbüfik veszteségben üldögélnek, de még sokan elhiszik, hogy ingyenebéd létezik. Józan gondolkodású topik szükséges, hogy ne csak a felbeszélőket olvassák.
Kulturált megnyilvánulás szükséges!
Én a SET-re lennék kíváncsi. Ott bejelentették, hogy blokklánc technológiára felépítenek egy autófigyelő rendszert, ígéretekkel teli a padlás, aminek meg is lett az eredménye, majdnem duplázott. A cégnél nagy a csend, a fórumon viszont forrt a levegő.
Sajnos a vállalkozásaim miatt most iszonyú elfoglalt vagyok, de azért néha ránézek a magyar tőzsdére. Sok kipukkanásra váró helyzet van. Nem is tudom, hogy est vagy 4ig indul meg hamarabb a mélybe. Izgi lesz követni, amikor megindul le.
Wallis. Kedves melbam kollega, Csendben megjegyzem, hogy a piac forditva gondolja: neked uzeni, hogy " Te nem vagy százas az biztos" A majus 21-i, #181 velemenyem idejen Wallis arfolyama 144Ft volt. Most 120Ft. Nincs vege, lesz az sokkal kevesebb is.
" Nincs egy kanyi vasuk sem. " Ertem. Akkor nyilvan prima a ceg. Sokat kell veenni belole. . De. Mondd, akkor miert hatalmaztak fel a ceeget, hogy sajatreszvenyt vegyenek? Pont most? Semmi mas problemajuk nincsen?, csakis ez hianyzott? Vajon miert?
Szomorúan látom hogy már a tények sem zavarják meg a fikció gyártást nálad. Komoly elemző nem csinál magából hülyét, előtte utána jár a tényeknek. Jó tudni hogy te nem vagy az :)
Hanyatló kispapírok kora - Nagy összeomlás jöhet!
Kulturált megnyilvánulás szükséges!