Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 13:30

Gyurcsán orrhosszal vezet  

Ugrás a cikkhez
A Szonda Ipsos felmérése szerint, az elmúlt hetek nem tettek jót a Fidesz politikusainak a népszerűség tekintetében. A miniszterelnök- jelöltek versenyében a legújabb felmérés alapján Gyurcsány Ferenc vezet, aki az elmúlt hónaphoz képest növelni tudta népszerűségét. Így, a népszerűségi pontszám tekintetében, a rangsor ötödik helyét foglalja el, míg Orbán Viktor csak a tizediken tanyázik.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=40&i=65500
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 02. 28. 17:54
Előzmény: #25  allergia
ha elolvastad amit írt, hamar látod hogy nem az...:((
kezdõ 2006. 02. 28. 15:50
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
Ha akarsz már a p.csában is szavazhatsz. Ha van külképviselet.
Törölt felhasználó 2006. 02. 28. 13:42
Előzmény: #28  saru
Mert ha nyer, sem lesz könnyű dolga, mint volt -saját bevallása szerint is- Medgyessynek...
saru 2006. 02. 28. 13:38
Elnéztem a napokban a képernyőn O.V. ráncos, tokás arcát, öregebb ember benyomását kelti, mint Medgyessy, feltehetően a vereség rémképe üldözheti ?
Törölt felhasználó 2006. 02. 28. 09:13
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
"És itt most nem a mai média által bemutatott Hitler képre gondoltam, akit egy őrült tömeggyilkosnak mutatnak be, hanem arra aki helyre tette a német gazdaságot, jólétet, szociális hálót, és öntudatot adott az embereknek... " - írta Matgab...

...ez olyan, mintha azt írta volna, hogy ő nem olyan Demszky akar lenni, aki ököllel veri a feleségét, hanem olyan, aki átadja a 4-es metrót... ...pedig mindekkető Demszky ugyanaz a Demszky...
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 18:32
Előzmény: #25  allergia
"Ha unod a banánt szavazz a narancsra,
Ha nem szereted a keserűt szagold a szekfűt,
Ha büdös neked a virág, gondol rád a konzervatív párt,
Ha ez neked túl maradi, még mindig marad a Szadi,
De ha egyik se tetszik ne szavazz hiábba,
Ülj fel egy gépre és húzz el a picsába!"

Hát én pontosan ezt tettem.
allergia 2006. 02. 27. 18:13
Előzmény: #22  matgab
matgab, normális vagy?!?!?!?
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 17:24
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
Matgabnak teljesen igaza van. A zsidókérdést most felejtsd el! Ne azon legyen végre egyszer a nyomaték. De Hitlerhez még hozzá kell venni néhány emberét, mindjárt Albert Speer-t pl.! De a lényeg a vezetőben volt (szándékosan nem vezért írtam, bár az ügyvezetőket is gyakran hívják annak). Nincs ilyen ember a pozi közelében sem sajnos nálunk.
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 17:18
Előzmény: #22  matgab
Matgab? Jól vagy? :-)
matgab 2006. 02. 27. 17:11
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Ha Orbán vagy gyurcsány csak tized olyan szintű politikus lenne, mint Hitler, akkor biztos rá szavaznék!
És itt most nem a mai média által bemutatott Hitler képre gondoltam, akit egy őrült tömeggyilkosnak mutatnak be, hanem arra aki helyre tette a német gazdaságot, jólétet, szociális hálót, és öntudatot adott az embereknek...
Ráadásul a Mein Kampfban is nagyon nagyon sok okos és hasznos gondolat van, aminek elég nagy részét meg is valósították...
Ha a mai magyar politikusok az ígéreteiknek csak a huszadát valósítanák meg, akkor ők lennének azok akik előtt le a kalappal nyilatkozna a sajtó...
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 16:58
Ameddig a Szonda mondja eztm, addig vidáman mosolyoghatunk, úgy járnak, mint a fideszes Tárki , igaz Buxi? :))
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 16:49
Hol állsz buxer?

1.) "Nézd, ahhoz, hogy én jobbra álljak nagyon bekéne rúgnom. A magyar jobb oldal nálam egyenlő Isonzóval, Don-kanyarral, Tiranonnal és a Lánc-híd dunába robbantásával. Inkábbb a Kádári tutyi mutyizást kedvelném."

2.) "Az Orbánnak annyi köze van a jobboldalhoz, mint nekem a harang öntéshez. Kis megéhetési fickó."

Azaz az MSZP-SZDSZ a jobb, ahová te nem állsz soha, mert az azonos Isonzóval, Don-kanyarral, Tiranonnal és a Lánc-híd dunába robbantásával... ...szerinted!!!
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 16:41
Előzmény: #17  kezdõ
...hogyne, s azt is, hogy mikor melyik irányzat milyen hatással van rá...

...a leglátványosabb változást a Fodor Gabriella féle kiválás eredményezte, amikoris az anarchista szárny, bomlasztó célzattal, de elhagyta, majd 2002, amikor a baloldai értékek (nem a Rákosi, ill. Sztálin által annak nevezettek!!!) örzők nélkül maradtak...

...persze, ha könyvet írnék, jobban járnék, hiszen minden szemetet megvesznek... ...mert minőségre nem törekedhetnéék, hiszen akkor ki venné meg...
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 16:18
Előzmény: #17  kezdõ
Na ne, az Orbán mint párttitkár gyerek forradalmár...
kezdõ 2006. 02. 27. 16:14
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
Csak nem pénzt adtál a Kende könyvre?
És még tudod követni a fidesz mikor merre áll?
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 16:02
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
...és ólomgolyót ezrek fejébe...

S természetsen buxer és spade Rákosiról is csak jót tudna írni...
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 15:59
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
Akkor miért hasonlítják sokan -a Kende-körben és azon túl- Hitlerhez? ...talán Sztálin lenne a megfelelőbb ez esetben, nem... ...vagy valóban ilyen ostobák az MSZP-SZDSZ propagandisták???

...egyébként valóban át kellene már fogalmazni ezeket a sablonos megnevezéseket, hiszen az MSZP-SZDSZ kormányzatnak nincs egyetlen baloldali értérend szerinti lépése sem, mégis sokan baloldalnak nevezik, sőt, önmaguk is annak neveztetik magukat, mert ezzel lehet nosztalgiáztatni a választók meghatározó részét...
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 15:52
Gyurcsányit március 15-én megverték a rendőrök és egy kicsit bent tartották, aztán később merészen híres beszédet mondott a Hősök terén, ez alatt az Orbán család a Kiszből átfényezte magát az MSZMP-be és elkezdett népvagyont lízingelni, ha jól emlékszem, akár buxer elvtárs...
prfecó 2006. 02. 27. 15:42
Gyurcsány magasabb azért Ő nagyobb megélhetési politikus. Vagy sikeresebb üzletember?
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 15:16
Az Orbánnak annyi köze van a jobboldalhoz, mint nekem a harang öntéshez. Kis megéhetési fickó.
matgab 2006. 02. 27. 15:14
Ja, meg a bőrcipő mellé spanyolcsizmát adott Magyarországnak...
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 15:09
Előzmény: #9  prfecó
Kun Béla bőrcipőt adott a munkás gyerekek lábára, kérdezd meg a Spadét neki bölcsész dokturátosa van! :-)
prfecó 2006. 02. 27. 15:06
Ovi akko még nem élt , igaz Gyurci sem.

Trianonon miatt került a Kun Béla féle fasisztoidv alakok kezébe a hatalom 144 napig, mert gondolom azért arra Te sem vagy büszke. Jelenlegi igéretek szerint Ovi csinálná a Kádár féle írányvonalat , Gyurci meg inkább a nemzetközi glóbáltőke (puha)karmait mélyítené a magyarok husába. Persze ezek kampányigéretek Gy. és O. is mindent megígér . Szabad madaraink meg eljátszák a násztáncot kitől kapunk többet. ?remélem senkitől, eddig is sokba kerültetek a magyar nemzetnek.
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 14:49
Előzmény: #7  prfecó
Nézd, ahhoz, hogy én jobbra álljak nagyon bekéne rúgnom. A magyar jobb oldal nálam egyenlő Isonzóval, Don-kanyarral, Tiranonnal és a Lánc-híd dunába robbantásával. Inkábbb a Kádári tutyi mutyizást kedvelném.
prfecó 2006. 02. 27. 14:46
Ha baj lesz , ugye megvédsz buxi. Adok cserébe Orbán kitűzőt , ha mégis jobbra akarsz állni.
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 14:31
Előzmény: #5  prfecó
Szinte hallom jobbos BARÁTAIM fogainak vacogását ha meghallják a Gyurcsányi nevét... Nem lesz semmi bajotok, ne féljetek.
prfecó 2006. 02. 27. 14:18
Ugye nem vasorru bábáról van szó?

Mert az is szerette a gyerekeket a mesében , itten meg Siófokon a szabad madarak szeretik.
Fideszék meg ne ismerjék a Hiller Pista játszótársait m, mert még bünsegédek lesznek.
Kovács Pistikének meg már két biciklije is van, miért nem adnak a Csurka Pistikének is egyet?
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 14:10
Előzmény: #3  kezdõ
Na Viktor sem egy matyó baba...
kezdõ 2006. 02. 27. 14:06
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Neki ez nem nehéz. De szerintem nem csak az orra nagyobb, a fejében is több van.
Törölt felhasználó 2006. 02. 27. 13:37
Előzmény: #1  portfolio
Gyurcsán... :))
Talált. Süllyed.

Topik gazda

sOne
3 3 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek