A Szonda Ipsos felmérése szerint, az elmúlt hetek nem tettek jót a Fidesz politikusainak a népszerűség tekintetében. A miniszterelnök- jelöltek versenyében a legújabb felmérés alapján Gyurcsány Ferenc vezet, aki az elmúlt hónaphoz képest növelni tudta népszerűségét. Így, a népszerűségi pontszám tekintetében, a rangsor ötödik helyét foglalja el, míg Orbán Viktor csak a tizediken tanyázik.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=40&i=65500
"És itt most nem a mai média által bemutatott Hitler képre gondoltam, akit egy őrült tömeggyilkosnak mutatnak be, hanem arra aki helyre tette a német gazdaságot, jólétet, szociális hálót, és öntudatot adott az embereknek... " - írta Matgab...
...ez olyan, mintha azt írta volna, hogy ő nem olyan Demszky akar lenni, aki ököllel veri a feleségét, hanem olyan, aki átadja a 4-es metrót... ...pedig mindekkető Demszky ugyanaz a Demszky...
"Ha unod a banánt szavazz a narancsra,
Ha nem szereted a keserűt szagold a szekfűt,
Ha büdös neked a virág, gondol rád a konzervatív párt,
Ha ez neked túl maradi, még mindig marad a Szadi,
De ha egyik se tetszik ne szavazz hiábba,
Ülj fel egy gépre és húzz el a picsába!"
Matgabnak teljesen igaza van. A zsidókérdést most felejtsd el! Ne azon legyen végre egyszer a nyomaték. De Hitlerhez még hozzá kell venni néhány emberét, mindjárt Albert Speer-t pl.! De a lényeg a vezetőben volt (szándékosan nem vezért írtam, bár az ügyvezetőket is gyakran hívják annak). Nincs ilyen ember a pozi közelében sem sajnos nálunk.
Ha Orbán vagy gyurcsány csak tized olyan szintű politikus lenne, mint Hitler, akkor biztos rá szavaznék!
És itt most nem a mai média által bemutatott Hitler képre gondoltam, akit egy őrült tömeggyilkosnak mutatnak be, hanem arra aki helyre tette a német gazdaságot, jólétet, szociális hálót, és öntudatot adott az embereknek...
Ráadásul a Mein Kampfban is nagyon nagyon sok okos és hasznos gondolat van, aminek elég nagy részét meg is valósították...
Ha a mai magyar politikusok az ígéreteiknek csak a huszadát valósítanák meg, akkor ők lennének azok akik előtt le a kalappal nyilatkozna a sajtó...
Törölt felhasználó2006. 02. 27. 16:58
Ameddig a Szonda mondja eztm, addig vidáman mosolyoghatunk, úgy járnak, mint a fideszes Tárki , igaz Buxi? :))
Törölt felhasználó2006. 02. 27. 16:49
Hol állsz buxer?
1.) "Nézd, ahhoz, hogy én jobbra álljak nagyon bekéne rúgnom. A magyar jobb oldal nálam egyenlő Isonzóval, Don-kanyarral, Tiranonnal és a Lánc-híd dunába robbantásával. Inkábbb a Kádári tutyi mutyizást kedvelném."
2.) "Az Orbánnak annyi köze van a jobboldalhoz, mint nekem a harang öntéshez. Kis megéhetési fickó."
Azaz az MSZP-SZDSZ a jobb, ahová te nem állsz soha, mert az azonos Isonzóval, Don-kanyarral, Tiranonnal és a Lánc-híd dunába robbantásával... ...szerinted!!!
...hogyne, s azt is, hogy mikor melyik irányzat milyen hatással van rá...
...a leglátványosabb változást a Fodor Gabriella féle kiválás eredményezte, amikoris az anarchista szárny, bomlasztó célzattal, de elhagyta, majd 2002, amikor a baloldai értékek (nem a Rákosi, ill. Sztálin által annak nevezettek!!!) örzők nélkül maradtak...
...persze, ha könyvet írnék, jobban járnék, hiszen minden szemetet megvesznek... ...mert minőségre nem törekedhetnéék, hiszen akkor ki venné meg...
Akkor miért hasonlítják sokan -a Kende-körben és azon túl- Hitlerhez? ...talán Sztálin lenne a megfelelőbb ez esetben, nem... ...vagy valóban ilyen ostobák az MSZP-SZDSZ propagandisták???
...egyébként valóban át kellene már fogalmazni ezeket a sablonos megnevezéseket, hiszen az MSZP-SZDSZ kormányzatnak nincs egyetlen baloldali értérend szerinti lépése sem, mégis sokan baloldalnak nevezik, sőt, önmaguk is annak neveztetik magukat, mert ezzel lehet nosztalgiáztatni a választók meghatározó részét...
Törölt felhasználó2006. 02. 27. 15:52
Gyurcsányit március 15-én megverték a rendőrök és egy kicsit bent tartották, aztán később merészen híres beszédet mondott a Hősök terén, ez alatt az Orbán család a Kiszből átfényezte magát az MSZMP-be és elkezdett népvagyont lízingelni, ha jól emlékszem, akár buxer elvtárs...
Trianonon miatt került a Kun Béla féle fasisztoidv alakok kezébe a hatalom 144 napig, mert gondolom azért arra Te sem vagy büszke. Jelenlegi igéretek szerint Ovi csinálná a Kádár féle írányvonalat , Gyurci meg inkább a nemzetközi glóbáltőke (puha)karmait mélyítené a magyarok husába. Persze ezek kampányigéretek Gy. és O. is mindent megígér . Szabad madaraink meg eljátszák a násztáncot kitől kapunk többet. ?remélem senkitől, eddig is sokba kerültetek a magyar nemzetnek.
Nézd, ahhoz, hogy én jobbra álljak nagyon bekéne rúgnom. A magyar jobb oldal nálam egyenlő Isonzóval, Don-kanyarral, Tiranonnal és a Lánc-híd dunába robbantásával. Inkábbb a Kádári tutyi mutyizást kedvelném.
Mert az is szerette a gyerekeket a mesében , itten meg Siófokon a szabad madarak szeretik.
Fideszék meg ne ismerjék a Hiller Pista játszótársait m, mert még bünsegédek lesznek.
Kovács Pistikének meg már két biciklije is van, miért nem adnak a Csurka Pistikének is egyet?
Gyurcsán orrhosszal vezet
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=40&i=65500