mind1 1db-al ugyan igy fel lehet kotni is mert ebbe nincs kereskedes lehet fel is fogjak kotni hatha valaki raharap hogy uhh mennyit ment a papir de a lenyegen ne mvaltoztatt kb 2000 felett nem erdemes ezzel a papirral foglalkozni.
ez teljesen működő gyakorlat. ha valaki angy tőkével ül egy részvényben megérheti neki adott esetben ujra belevennie hogy felhuzza az árat.. 20-50 darab az illendő kis részvénynél..
Szia itt vagy? El is feledkeztem rolad 4ig 700 gopd 4000 te hol vagy? xD Es meg en vagyo ka szerencsetlen.Mar akkor elmondtam merre fog menni az arfolyam.
Ha kimaradna 1-2 év kereskedelmi szünet sem történne semmi. Így sincs kereskedés forgalom egyáltalán tehát szerintem nem oszt nem szoroz. Ezt a BÉT-et a fenne megeszi adó adó hátán a már 1x megadóztatót összekuporgatott pénzt még hányszor adóztatják meg. Ez a világ első számú fostalicska Tőzsdéje. Lassan már az OTP-ben sincs forgalom 5-6-7 MRD forgalom/nap régen 5-10 perc alatt teljesült benne a 5-6-7 MRD forgalom, természetes volt a napi 100 MRD forgalom csak az OTP-ben.
hahaha 1,5-ve mondtam nincs jovoje a papirnak iyg kell valamit megjosolni nem uyg ahoyg te tomted az embereket vagyios csak probaltad valoszinu nem jott ossze mert elbujtal xD
napi 100mrd forgalom otp-ben?Te melyik vilagba nelsz? OTP-ben max 15milliard forgalom votl max az is akkor amikro felhuztak 20k kornyekere.az oitp mindig 5-6 milliardos papir volt.Jol Beegtel ennel a papirnal.
GOPD Nyrt.