Én néha azt gondolom, hogy Szekeres Úrnak néha nem kellene annyit beszélni. Én bírtam, hogy ott voltak a rádióban, online, mindenhol beszélt. Viszont a helyzet az, hogy mond olyat, amit utána hiteltelenné tesz a cselekedeteivel. Akkor ne mondjon inkább semmit. Eladja a rendszerintegrációt, amit előtte fényezett, hogy mekkora üzlet. Most ezek után bármilyen stratégiáról, meg osztiról milyen meggyőződéssel higyjen a piac? Nekem nincs sok sajtpapírom, de még ezt sem adom el, mert nem akarom hogy basztasson az MNB azzal, hogy beverem az áfolyamot egy ilyen illikvid papírnál. A kisembernek elég nyomora az, hogy a felpimpelt kis papírok lófasz forgalmat nem képesek összehozni, így egymást basztatni az MNB-vel tökre felesleges izgalom. Szállítsanak le olyan eredményeket, ami miatt veszi őket a piac. Ez eddig nem sikerült.
Azért mindig fröcsögsz negatív hülyeségeket, sose olvastam semmi pozitívat tőled sem… Donqattoval nagyon együtt nyomultok nagy az összhang köztetek! Objektivitás távol áll tőletek! Megértitek a befektetőket, akik dobják… semmibe sem jó a Gloster… Szekeres egy szemét.. egyikőtök berakja a a risasztó eladó pakkot másik veszi lent.. ismerem a módszeretek az Akkoból.. Szekeres aki épített egy frankó céget… ami nem Ner nem EU támogatás zombi cég azt kell bántani enyhe Önös haszonért! Számok mást mutatnak, mint, hogy rossz lenne…. Rendelés állománynak se eleje se vége? Mit csináljon még? Ha beszél valamiről azt is kiforgatod… örülnék mond valamit!
Hát te néha olyan hülye vagy hogy szöget lehetne verni veled a falba. ad1, egy darabot sem adtam el, mivel -15% ülök benne, szerencsére kevés pénzzel. ad2, én nem azt írtam mellesleg, hogy megértem ha valaki adja, hanem hogy valakinek el fog gurulni a gyógyszer és eladja akár bukóban is, ha ilyen lesz a kereskedés. szal keversz valakivel. ad3, más topikokba meg ha benézel láthatod, hogy krvára nem értek egyet Donquattoval. ad4, pozitívat meg ott olvashatsz, ahol történik pozitív, pl Alteo. Amikor szoptátok fel az Akkoban az árfolyamot, szerencsére volt eszem kiszállni fent, most meg egy ideje veszegetem vissza. Ott sem nagyon hallasz tőlem negatívat, max annyit, hogy megírtam, TA alapon meddig korrekciózhat. Abba is belevettem azóta és szintén nem fényes az állapot. Szóval szállj re rólam.
Jaja én hittem talán benne a legjobban. Az nem tetszik, hogy Szekeres elkezdett valamit építeni, meg kommunikálni, aztán fogta és vett egy 180 fokos fordulatot. De 90-et biztos :)
Változik a piac! Egy jó vezetőnek alkalmazkodnia kell hozzá! Elemzőként sem szabad egy fix gondolathoz ragaszkodni! Sajnos gyorsan változnak a dolgok… nyitottan kell állni az új dolgok elé… és a változások elé! Látni kell mindent komplexen nem szabad az indulat irányítsa a napjaid! Ha tényleg így van… és ha tényleg nem a donqatto féle trükk része vagy te is…
semmilyen trükk része ne vagyok. mellesleg az, hogy egy krva árjegyzőt nem tudnak berakni 800-ra jelzés értékkel és így gyakorlatilag egy nímad kisbüfi is ki tudja ütni a könyvet, az a cég sara és nem a kisbüfiké. waberers is illikvid, de van bent jegyző.
Kikérem a club nevében a "felszopás"szót, ad1, nagyom vulgáris, ad 2, egyáltalán nem a club szakértői emelték arra ahol volt azt a papírt, jómagam is jeleztem hogy túl gyors..mivel lathatóan spekák jöttek.Orbitális Úr, kérem ne használjon ilyen csúnya szavakat.Geri Úr nem ezt erdemli Öntől.
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re