nekem csak késleltetett adatom van, de az Erste netbrókerben magát az árat meg a nyitó ordereket jól láttam (az még ekkor nem derült ki, hogy rendesen kinyitott-e). Viszont az eddigi Gloster nevű papírjaim Gloster-10 nevűek lettek. Lehet ez okoz a rendszerben egy kis fennakadást, de nem biztos.
Sziasztok!Nem nagyon értem ezt a megfogalmazást. Ezért nem tudok ma eladni? Azon részvénytulajdonosok jogosultak a társasági esemény értéknapján – 2021. szeptember 24-én -
az átalakított 10 forintnévértékű GLOSTER törzsrészvényekre, akiknek 2021. szeptember 23-án, a
társasági esemény fordulónapjának zárásakor 100 forint névértékű „A” sorozatú GLOSTER
törzsrészvények vannak nyilvántartva értékpapírszámlájukon. Minden „A” sorozatú 100 forint
névértékű GLOSTER törzsrészvény helyébe 10 db „A” sorozatú 10 forint névértékű GLOSTER
törzsrészvény kerül jóváírásra.
baszki, mit nem értesz ezen, letizedelték a részvényt, ami eddig 4600 forint volt az most 460 ér, és tízszer több a részvényszámod, a kereskedői felületen pedig új opciót kell beállítani
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re