Dinamikusabban fejlődő,perspektívikusabb céget nem igen tudok itt a BÉT en.Mindenféle retket rángatnak,ezt vajon miért nem kezdik zsákolni?Ennél jobb hírek,tények ?Jöhetne vmi szaftos pletyka is,talán az segítene.
Tényleg nem értelek.Minden topikban csak ekézel.Elmondta ,hogy ősszel standard kategória és indulhat a kereskedés.Ugyanis már külhonból is kereskedhető lesz a papír.Szerintem tájékozódj és hidd el te is nyugodtabb leszel.Ha pedig lebeszélni akarod mert vennél, akkor írd be a frankót,hogy mennyiért, hátha vki ad annyiért.
Standard kategóriától meg ne várjunk csodát. Rakat papír került már át úgy, hogy semmit nem változott a forgalma. Ott az autowallis, premium aztán lófasz nincs benne. Sztem amúgy jó cég ez, a vezér sokat pofázik de mond okosakat is, csak nekem kicsit bazáriasan marketer a sítlus. Amúgy millásban nem egyszer böfögte a levegőbe, hogy nem érti az 1000Ft-os árfolyamot és egy büdös szóval nem mondta, hogy ősszel.
Sajnos időtávot nehéz lenne meghatározni,nálam Gloster,Wabi a jövő.Mol nagyon kemény lehet.A speka papírok egyéni kockázat elbírálás alá tartoznak.Amúgy nagy rángatások vannak.Sok pént lehet ezekkel is keresni.
Halottam Szekeres Viktor beszélni és értelmes alaknak tűnik. Tőkebevonással finanszírozott akvizíciók, magyar technológiai Berkshire Hathaway is lehet egyszer belőle ha nem b*ssz*k el orbitálisan vagy mutyiznak el mindent mint a magyar papírok nagy részénél. Lehet eszek még ha esik, de ehhez kellene még kibocsátás és legalább 40-50%-os közkézhányad.
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re