Januárban ezt sokan benyaltátok. Ha figyelmesen átnézted a jelentést, akkor kb nyilvánvaló, hogy jócskán túlárazta az Equilor és még az Erste is. Nyilvánvaló tömés ment, több hullámban elosztva. (de ezt szerintem te is észrevetted) 6,9 HUF EPS az egy vicc. Durván növekvő árbevétel mellé durva adózott eredmény csökkenés. Sose a nyitott rendelésállományt nézzed! Sose! PS. Remélem a Richter neked is szépen hozott!
Ebből nem sok van, 200 naposról vártam egy pattanást, azt akartam kicsit megjátszani egy részét el is adtam, aztán 910-nél vettem még kicsit, de talán 1000 darab sincs most, igen, a Richter jól hoz eddig 9500-re tettem ott be az eladási megbízást, remélem összejön jövőhéten XD Egyébként igen, én 600-700 körülre tenném a valós jelenlegi értékét a szép növekedés miatt
Tehát megszavazták egymásnak a honorárium emelését, emellett LEHET tőkemelés 2029-ig (ezen jót derültem) és szerezhetnek rv-t akár az mrp program számára is. Osztalékról való döntést bár bekerült a napirendi pontok közé, de nem találom, hogy mi lett maga a döntés? :) nyilvánvaló, hogy mi, de nem találom.
Tartásra ajánlja 1396 forintos célárral a Gloster részvényeit az Equilor elemzője a társaság éves jelentését követően, a célár 53 százalékkal van a jelenlegi árfolyam felett – derül ki a frissen közzétett elemzésből
Mindenesetre nevetséges ez a papír, annyi látszott hogy izzadnak a vevőkért, akiknek meg öntik a részvényeket a nyakukba...tipikus NAP Nyrt. viselkedés van itt is, csak az éppen elég gagyi volt...ezt profin próbálják letolni a szádon...szóval 1-2 évet itt fogunk tölteni van egy olyan érzésem
Anno ez sem kellett senkinek anno 2500 ft körül, szelvényvágás után 250 volt az ára. Mondom mert van 250-es áron. És még van jó pár részvény ami hasonló ehhez. Csak vélemény. Nem több.
Anno negyedakkora cég volt ez és még bőven nincs vége a növekedésnek. Ez a cég pár évvel ezelőtt még nem kaphatott volna 5mRD-os megbízást és nem dolgoznak Ai Cloud megoldásokon. Úgyhogy mi volt anno és mi van most, más story.
Ez általában úgy szokott lenni, hogy ha van jópár nemzetközi befektetésed és nagy ügyfeleid, akkor ha fasza gyerek vagy, egyszer csak valaki be akar majd szállni. Azt kell látni, hogy óriási a szakember hiány nyugateuropaban. A migráció a kékgalléros állások terén sem igazán nyújtott megoldást számukra, mert a beáramló munkaerő képzetlen és nem illeszthető a vállalati kultúrákba sem. A szakember aranyat ér és ha a Glosternek lesznek a jövőben is jó szakemberei, akkor ezt az aranyat egyszer csak valaki ki akarja majd ásni. Ai és felhőszolgáltatás (Ai megoldások jelentős részben abban fut) egy nagyon erős combo most a piacon. Ha ebben expertek lesznek, akkor szénné kereshetik magukat. De ismétlem, ehhez krvajó szakemberek kellenek!
Ráadásul 1075 ft volt a bevezetési ára. Azóta kb 4x nagyobb lett a cég, akvikkal (lehet azok csepegtetik?) Nyereség is 4x több. Lányoktól már osztalékok fogna bejönni.
Persze, van aki ki akar szállni, meg van aki lentebbről van, kell pénz nyaralásra. Bármi lehet. Akviknál úgy szokott lenni, hogy min. 3évig nem adhatnak el, ha okosak 5évig, addig piacot kell csinálni, hogy feltudja szívni a kiszállókat, meg lesz aki el sem adja, mert osztalékot kap. Ez jó lépés a cégtől, mert ha évente jön a zsíros osztalék, akkor miért adja el?
Nekem az a kínom ezzel a céggel, hogy nagyobb a kapitalizációja mint maga a cég bevétele...ami szokatlan... Zsíros osztalék...jelenleg 15 forintot tudna fizetni :D Szóval jó esetben is 2026-ban 50 forint körül lesz az osztalék...Számoljatok
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re