Minimális pénzből el lehetne indítani, sztorit is rakva hozzá, de úgy látom a kicsiken túl nem veszi most senki (én így 1000 körül azért bővítgetek lassacskán). Még csak erőltetett lenyomást sem látok, csak érdektelenséget és csorgást.
Majd ha jönnek a pénzügyi eredmények dobbant megint az árfolyam. Az szimpatikus Szekeresben, hogy tolja a céget erőből. Nem álltak le egy-két akvi után és van kurázsija a médiában is nyomni az eredményeket. Meglátjuk mi lesz. nálam moderate buy.
azért ez kár .már 1300 on kéne lennie,de kétszer annyi a cég a tözsdén elviszi a pénzeket-szétoszlik.tolvaj az egész tözsde is ugy mint a gazdái és az országnak is a gazdái.magyarok meg hagyják,meg is érdemlik a sorsukat
Ma is rámöntöttek egy adagot, kezdem kicsit baleknak érezni magamat, hogy én ezen a szinten lelkesen veszem (na jó, lelkesedés már nincs bennem, de minimum 1000 fölé vissza kellene néznünk rövid időn belül).
Amint valaki betesz egy-egy nagyobb vételi ajánlatot 940/930-ra, rövid időn belül ráöntik. Pedig jó cég, látok benne potenciált. néhány hete amikor átkerült a Standard kategóriába, emlékszem, mekkorát rallizott
Csalódott vagyok én is.Benn ülök 2 éve 5000 db.Nem veszek többet,hiába jó cég nincs benn tűzverés,hát nem kell senkinek.Sőt, öntik derekasan.Remélem most az történik anire gondolok.Lenyomás,majd indulás fel....
AW évek óta sikeresen pörög és az osztalékot 2025-ről eltolták akár 2030-ig. A bluek osztaléka peanuts kategória. A béten a standard cégek jelentős része nem fizet semmit és nem is ígér semmit. Az üzenet lényege az, hogy fizetnének és nem az, hogy mennyit.
Igen és közben próbálják felbeszélni az árfolyamot :D Már most a 2026-os osztalékról nyilatkoznak. Mire odaérnek lehet más lesz. Engem zavar ez a nagy felbeszélés. Ezért nem is vettem bele. Nem szokott jó vége lenni az ilyennek. Majd 2 év múlva kiderül, ha utólag megnézzük mi valósult meg az ígéretekből.
nem kívánok állást foglalni, hogy jó befektetés-e vagy sem. csak jeleztem, hogy abba belekötni, hogy fognak osztalékot fizetni 2 év múlva, az nonszensz.
Küldtek egy befektetési tájékoztatót és elmondtak egy tervet. Az árfolyam huzamos ideje már esik. Ennyi erővel a Te tevékenységed is felbeszélésnek tekinthető más topikokban, amikor tények nélkül vizionálsz történéseket, árfolyamokat, stb. Engedjük ezt el. Ez a cég ezt az utat választotta, más meg azt, hogy hónapok óta annyit sem nyilatkozik a befektetők felé, hogy jónapot. Sem ezt, sem mást nem kell venni. Amúgy nem is veszik, ergo nem értem mire pörögtök. Az egész BÉT gyenge.
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re