Ha közelről nézzük, nem is olyan rossz. Dupla alj, ráadásul a mai nap érinti az alsó bollit. A harmincezres eladó csomagban biztosan van egy vaskor tétel egy személytől, aki a vételi oldalon várja az eldobált papírkákat. Ez az öreg Tintahal teóriája...aztán mindenki azt csinál, amit szeretne!
A vég nem rossz, megrendelés van, fejlődnek. Klasszikusan fejlesztő cég a Delta, 4IG és a Gloster. A Delta semmit nem fejlődik, a 4IG fosásig van adóssággal, ez meg jó pályán mozog. Meglátjuk mit csinál Szekeres Úr.
Mondjuk a vezér úr nyilatkozatai eléggé bicskanyitogatóak, de legalább úgy tűnik, igyekszik marketingelni a vállalatot. De ebben a standardos sztoriban is jóval több lehetett volna a puszta "verbális intervención" kívüli lépésekkel.
Egyetértek. Én értékelem Szekeres igyekezetét, mert legalább van benne kraft. Versus ott egy rakat cég, ahol annyit sem mondanak, hogy "gyerekek jók vagyunk, nézzetek már rá a jelentésre!". Nagy szája van, de eddig a funda is jó alatta, szóval nem egy OTT1 vagy egy SET.
2000ft volt az IPo szintje ... 3,5 év alatt feljott ide..most megkapott mindent ....arfolyam emelkedest, Standars kategoriat ... sokan moat realizalnak ..
Vettem egy mini pakkot tegnap, de ettől nem gondolom, hogy 1000-től többet érne, nyílván a szalag alsó részét érintette meg a 200 naposat is, csak a bolond nem próbálta meg ezt a szitut...az is látszik, hogy Ők 1000 alatt nem szeretnék látni, valamiért pont most jött ki a hír...
Systemfarm 2022-ben volt 1MRD-os cég. A legnagyobb értéke a szakemberek, amikből hiányvan a piacon. Nem csak itt, de külföldön is. 10MRD felett lehet a Gloster 2023 és meglátjuk hol 2024-ben. AI miatt a Cloud üzletágat nagyot mennek idén. Az openAI pl Azure felett futtatható, Europaban a GDPR miatt az openAI cloud-ból történő működtetése lesz a jellenző.
amúgy nem feltétlenül az árbevételen kell óriásit nőni. ha pl olyan cégeket vesz Szekeres, amik SAAS működnek, üzemeltetnek vagy pl licenceket disztributálnak leginkább, akkor ott lehet az ebitdát skálázni szépen. Ha pl csinál 100Ft eps-t 1500-as árfolyamon akkor már a 15-ös P/E egy nvöekvő IT cégnél már tök okés. Ne a telekomból indulj ki, ami nagyon alul volt árazva és elvileg még most sem drága.
Neked kicsit sem gyanús, hogy jönnek a Jó hírek, mégis adják, ezt kihasználva? A Széchenyi Tőkealapnak ha jól tudom limitált az ideje amíg részvényes lehet.Ő csak átmenetileg csatlakozott a partihoz.Majd amikor jön egy olyan hír, ( mondjuk 850ft on), hogy a Széchenyi Tőkealap megbízatása lejárt, és elkezdi eladogatni a csomagját, ( PERSZE majd ezt becsomagolja egy olya rózsaszínű masniba, hogy ÁHH Ő CSAK KÖZKEZET NÖVEL!!!), akkor indul a gebasz. Az Ipo szintet szerintem még megnézzük a következő években, de erre a beírásomra már holnap nem fog emlékezni senki
Gloster Infokommunikációs Nyrt.
Új cég jön a BÉT-re